Xiaomi Redmi Note 7 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 7 Root Atma ve TWRP Yükleme
Xiaomi'nin 48 MP kamera sensörüne sahip uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinden bir tanesi olan Redmi Note 7 şuan resmi olarak ülkemizde satılmasa da ilerleyen günlerde satılacağı düşünülen modellerden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Sahip olduğu 4000 mAh kapasiteli pil, Snapdragon 660 işlemci ve 48 MP Sony kamerasıyla beraber milyonlarca adet satan modellerden biri olan Redmi Note 7 ile ilgili bazı önemli merak edilenleri bu konuda cevaplayacağım.

Xiaomi Redmi Note 7 TWRP Recovery Yükleme

İlk olarak telefonda bulunan bütün dosyalarınızın bir yedeğini alın. Yapacağınız işlemler sonucunda cihazınızda meydana gelebilecek herhangi bir yazılımsal veya donanımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Öncelikle BURAYA tıklayarak Redmi Note 7 bootloader kilidi açma işlemini yapın. Ardından tıklayarak Redmi Note 7 TWRP recovery dosyasını indirin ve bilgisayarınızda bir klasöre çıkartın ve adını recovery.img olacak şekilde ayarlayın. tıklayarak magisk 16.4 sürümünü indirin ve telefonun hafızası içerisine atın.

Daha sonra telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarının ikisine aynı anda basılı tutun. Bu sayede telefonu fastboot moduna almış olacaksınız. Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın. Recovery.img dosyasını atmış olduğunu klasör içerisinde cmd ( komut penceresini ) çalıştırın. Ardından ekrana ilk önce
Kod:
fastboot devices
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Cihazınızı temsil eden bir numara ekranda belirecektir. Eğer belirmediyse cihazınızın driver dosyalarını eksik yüklemiş olabilirsiniz tekrar kontrol edin.

CMD ekranında telefonunuzu gördükten sonra
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Bu sayede Xiaomi Redmi Note 7 TWRP recovery dosyası telefone yüklenecektir. Birkaç saniye süren işlemin ardından
Kod:
fastboot reboot recovery
kodunu yazın ve cihazı TWRP recovery menüsü ile çalıştırın.

Xiaomi Redmi Note 7 Root Atma

Redmi Note 7 root atma işlemine geçerken telefonunuzda TWRP recovery menüsüne girin ve Install ( Yükle ) bölümüne girin ve Magisk 16.4 zip dosyasını bularak yükleyin. Yükleme işleminin ardından telefonunuzu yeniden başlatın. İlk açılış biraz uzun sürebilir. Artık cihazınız root olmuş demektir. Eğer cihazınız döngüde kalırsa telefonu sıfırlamanız gerekebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Misafir - 992375

Harfien yapıyorum olmuyor
Hocam Herşey normal işliyor oldu gibi görünüyor ama
fastboot reboot recovery kodu ile install menüsüne giremiyorum. Bu kod çalışmıyor.
 
asporulti

asporulti

Üye
o recovery dosyasını ilk indirdiğiniz dosyanın içinee atın ordan ilerleyin. yoksa cmd fastboot tanımayacaktır.
 

erosennin

Üye
fastboot flash recovery recovery.img
bu kod u yzıp enter e basıyorum ama çalışmıyor
 


Üst Alt