Xiaomi Mi A3 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi A3 Root Atma ve TWRP Yükleme
Xiaomi'nin Android One kapsamında piyasaya sürdüğü en son cihaz olan Mi A3 uygun fiyata iyi seviyede donanım özellikleri sunan ve içerisinde 18 ay boyunca Google tarafından güncelleme alan saf Android yazılım barındıran bir cihaz olarak dikkat çekmekteydi. Ülkemizde de resmi olarak satışa sunulan Mi A3 hem dünya genelinde hemde ülkemizde bir hayli yoğun ilgi ile karşılanmıştı. Bu yazımda sizlere Mi A3 root atma ve Mi A3 twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgi vereceğim.

Öncelikle BURAYA tıklayarak Mi A3 bootloader kilidi açma işlemini yerine getirin. ( Mi A3 için bl kilidi farklı olabilir ) Sonrasında BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin.

Xiaomi Mi A3 TWRP Yükleme

Mi A3 twrp
dosyasını tıklayarak indirin ve dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirerek adb klasörü içerisine atın. Ardından telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve bilgisayara bağlayın. ADB klasörü içerisinde CMD aracını açın. Aşağıdaki kodları sırasıyla yazarak enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik yüklemenin ardından Mi A3 twrp yükleme işlemi bitecektir.
Kod:
fastboot devices

fastboot flash recovery recovery.img

Xiaomi Mi A3 Root Atma

TWRP yükleme işlemi bittikten sonra tıklayarak Mi A3 root için gerekli olan dosyayı indirin ve telefonunuzun içine atın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatarak ses açma ve güç tuşlarına aynı anda basın ve TWRP menüsünü açın. Ardından yükle kısmına girerek indirmiş olduğunuz Mi A3 root atma dosyasını seçin ve yükleyin. Yüklemenin ardından telefonu yeniden başlatabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare., Mesut Aktaş ve Murat Alper
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
cannoct load recovery img diyor bir türlü yükleyemedim
 


Üst Alt