Web Browser Anna Mod Yardım


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Arkadaşlar ben web browseri ana mod yaptım ama telefonda navibar yok. Sadece web browserin ayarlar ve beslemeler kısmında seçenekler ve geri gözükmüyor bunu düzeltebilir miyiz ? Altta web browser anna mod linkini veriyorum ben düzenledim .Bu iki kısım hariç hata yok:




http://www.mediafire.com/?514uh128kbsf3ro
 
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
r14 kodları orjinal ile değişse sorun düzelir sanırım ama anna da gidebilir :)
 
ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
hepsini atmıyıcaktın aslında sadece mif dosyalarını atıcaktın olacaktı :) bu dosyaları r14 olanları ofwden çek at sadece mifleri at iş tamamdır
 
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
hmm bundan önce navibarlı yaptığım için sorun olmamıştı. Denerim o zaman bu işlemi. Navibar çok problemli olduğu için bu sefer navibarsıza başladım ve bitirmek üzereyim. 61 mb ram gördüm fw de :D .

Özkan sana şey sorcaktım. By_Galbinin fwsini kullandın mı hiç? Orada rompatcher yamalarını sisteme gömmüş ama sistemde nereye gömdüğünü bir türlü bulamadım. Ve hafıza kartı veya tel hafızasında patches diye klasorde gözükmüyor. Bir baksana ona nasıl yapmış o işlemi. Ben bulamadım :D
 
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
o fwyi kullanmadım ama sys bin içerisine bak orda RPatcher diye rar dosyası olmalı onun içindedir.
 
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
o fwyi kullanmadım ama sys bin içerisine bak orda RPatcher diye rar dosyası olmalı onun içindedir.
Tamam haci denicem dershanden gelince

- - - Eklendi - - -

hepsini atmıyıcaktın aslında sadece mif dosyalarını atıcaktın olacaktı :) bu dosyaları r14 olanları ofwden çek at sadece mifleri at iş tamamdır
Dostum bunun içinde r14lü dosya yokki ? upload ettiğim dosyaya baktın mı sen :?

- - - Eklendi - - -

Soru 2 : Ben Automacro programını sisteme gömdüm ama çalışmadı. Uygulamayı siscontents ile açtım private , resource , sys dosyalarını sisteme gömdüm.Birde bu uygulamnın i.inden ''C_sistem'' diye bir dosya var bunun içinde Automacro Diye klasor var. Bunuda direk rofs2 de system'e attım çalışmadı.Yanlış bir şey yada eksik birşey mi yapıyorum ?
 
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
C_sistem olmaz C_system olur başındaki C_ kısmını silersin system ile birleşir. her program gömüldüğünde çalışmaz starter'e eklersin oda bir ihtimal yani.
 
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
C_sistem olmaz C_system olur başındaki C_ kısmını silersin system ile birleşir. her program gömüldüğünde çalışmaz starter'e eklersin oda bir ihtimal yani.
System işte dilim sürtmüş. Peki starter'a nasil eklerim ? Ve benım paylastıgım web browserda r14 lu dosya yok ki
 
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
rsc editör ile starterlerden birini düzenleyeceksin ve eklemek istediğin uygulamanın exe'sinin dosya yolunu kaydetmelisin. kullandığın o mod nasıl birşey hiç incelemedim ama r14 olmalı sanki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt