Ton Balıklı Krem Soslu Penne (1 Kişilik)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

40 gr ton balığı
20 gr dana jambon
1 tatlı kaşığı dolusu kapari
2 yemek kaşığı krema
Yarım çay kaşığı muskat
Yeteri kadar tuz, beyazbiber
110 gr penne makarna (Yaklaşık 1/5 paket)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
1/6 bağ dereotu


HAZIRLANIŞI
Penneyi 8-10 dakika haşlayın
Tavaya zeytinyağı ve sarımsak koyup soteleyin Ìçerisine ton balığı, kapari, jülyen doğranmış jambon, muskat, tuz, biber ve kremayı ilave ederek sosu hazırlayın


Makarna ile karıştırıp, dereotu ile süsledikten sonra servise sunun


kapari (istege göre azda konula bilir)
 


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt