Teknosacell Kampanyaları

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Teknosacell Kampanyaları
Teknosa'nın hizmet verdiği alanlardan biri olan GSM sektöründe Teknosacell kapsamında müşterilerine birbirinden güzel kampanyalar sunan şirket sahip olduğu mağaza zincirinin de avantajını kullanarak seçili tarifelere gelen müşterilerine mağazalarda geçerli indirimler sunarak müşterilerini memnun etmeye çalışıyor.

Tekno Super tarifesine 24 ay sözleşme ile geçiş yapan müşterilere Remington Bukle Maşası, Remington Saç Maşası, Premier Elektrikli Çaycı, Philips Erkek Bakım Kiti, Arzum Seyahat Ütü, Premier Elektirkli Izgara ürünlerinde geçerli indirim çeki hakkı verilmektedir. Bu çeki kullanarak ürünleri indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz. Sepette birden fazla ürün olduğu taktirde en yüksek fiyatlı ürün üzerinden indirim yapılmaktadır.

Tekno Avantaj tarifesine 24 ay sözleşme ile gelen müşterilere Wiky Watch ve Alcatel marka akıllı çocuk saatlerinde geçerli indirim hakkı verilmektedir. İndirimin sadece bir adet ürüne uygulanacağı belirtilmiştir.

Teknosacell müşterisi olan herkese Elektrikli Süpürge & Ütü alışverişlerinde anında %5 indirim uygulanmaktadır. 30 Haziran 2019 tarihine geçerli olan bu kampanya sayesinde indirimli ürün satın alabilirsiniz. Ayrıca Teknosacell operatörüne geçiş yapan müşterilere KDV oranında elektrikli ev aletlerinde indirim yapılmaktadır.

Teknosacell kampanyaları kapsamında şuanda güncel olarak sunulan son kampanyaya baktığımız zaman Rowenta marka elektrikli süpürgenin 849 TL yerine 599 TL gibi bir fiyat ile satıldığını görüyoruz.
 

Benzer Konular



Üst Alt