rehber


sarıklı58

Üye
Merhabalar arkadaslar ben galaxy mini 2 kullanicisiyim. Sorunum rehbere birisini kaydettigimde google gidiyo, google rehberden gorebiliyorum ama rehberden birisini silip sekronizyon ettigimde google rehberindende siliniyor. Amacim google rehberinden silinmesin rehberden silmeme rağmen kisi sekronizyonu yapmama ragmen silinmesin istiyorum... Yardimlarinizi bekliyorum. Teşekkürler
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
kişiyi silme o zaman :)
 

sarıklı58

Üye
:)
 
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
hmm her kaydettiğin otomatik gidiyor mu googleye yoksa sn yedeklemeli misin
 

sarıklı58

Üye
Kaydettigim kisiyi sekronize ettigimde google rehberde oluyor sonra rehberden silip sekro. ettigimde geri googleden gidiyo gitmemesini istiyom nasil yapabilirim.
 
Üst Alt