Redmi K20 Pro Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Redmi K20 Pro Root Atma ve TWRP Yükleme
Ülkemizde Mi 9T Pro adıyla satılan ve Çin pazarında Redmi K20 Pro olarak bilinen Snapdragon 855 işlemcili en uygun fiyatlı amiral gemisi ülkemizde ve dünya genelinde yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor. Çok sayıda geliştiricinin de dikkatini çeken bir telefon olmayı başaran Redmi'nin yeni amiral gemisi için gerekli olabilecek bazı önemli işlemleri bu konuda sizlere göstereceğim. Redmi K20 Pro root atma ve Redmi K20 Pro twrp yükleme işlemleri sayesinde sizde cihazınız üzerinde çok sayıda farklı özelleştirmeyi gerçekleştirebileceksiniz.

BURAYA tıklayarak Redmi K20 Pro bootloader kilidi açma işlemini yapın ve ardından BURAYA tıklayarak adb dosyalarını bilgisayarınıza indirerek yükleyin. Bu konuda yer alan işlemlerin ardından telefonunuzda ortaya çıkabilecek sorunlardan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Telefonunuzdaki dosyaları yedek almayı unutmayın.

Redmi K20 Pro TWRP Yükleme

tıklayın ve Redmi K20 Pro twrp dosyasını bilgisayarınıza indirin. Dosya adının recovery.img olduğundan emin olun. Dosyayı adb klasörü içerisine atın. Telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına basılı tutarak fastboot moduna geçin ve kablo ile telefonu bilgisayara bağlayın. CMD aracını adb klasörü içerisinde çalıştırın. Sonrasında aşağıdaki kodları sırasıyla cmd ekranına yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik yüklemenin ardından Redmi K20 Pro twrp yükleme işlemi bitecektir.

Kod:
fastboot devices

fastboot flash recovery recovery.img


Redmi K20 Pro Root Atma

TWRP yükleme işlemleri bittikten sonra tıklayın ve Redmi K20 Pro root atma dosyasını indirin. İndirmiş olduğunuz Magisk dosyasını telefonunuzun hafızasına direkt olarak atın. Ardından telefonunuzu kapatın. Ses açma + güç tuşlarına basılı tutarak twrp menüsünü açın Yükle / Install kısmından indirmiş olduğunuz Redmi K20 Pro root dosyasını seçerek yükleyin. Telefonu yeniden başlatın.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş ve rear2011
rear2011

rear2011

Üye
Paylaşım için teşekkür ederiz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt