Red Dead Redemption 2'de GTA 6 ile İlgili Bilgilere Rastlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
Red Dead Redemption 2'de GTA 6 ile İlgili Bilgilere Rastlandı


Rockstar, mevcut oyunlarında, yeni çıkacak oyunlarının kodlarını bir süredir test ediyor. Yeni bir sızıntı Red Dead Redemption 2’de GTA 6’nın kodlarının bulunduğunu ortaya çıkardı.

Rockstar’ın GTA 6 üzerinde çalıştığı uzun zamandır konuşuluyor. Oyun stüdyosu, geçtiğimiz günlerde, Red Dead Redemption 2’nin bilgisayar versiyonunu piyasaya sürmüştü. Bu versiyonda ortaya çıkan bir bilgi, Rockstar’ın GTA’nın yeni oyunu üzerinde çalışmaya devam ettiğini ortaya çıkarmış oldu.

Rockstar Games, GTA 6’nın yapım çalışmalarının devam ettiğini resmi olarak açıklamadı. Ancak ortaya çıkan bilgiler oyunun geliştirilmesine devam edildiğini gösteriyor. Red Dead Redemption 2’nin elde edilen kaynak kodlarının ortaya çıkması ile GTA’nın yeni oyunununda çalışmalarının devam ettiğini kanıtlamış oldu.


Red Dead Redemption 2’in ortaya çıkan kaynak kodlarında bir dizi aracın ismi geçiyor. İlginç olan ise kaynak kodlarında geçen araçların hiçbirinin Red Dead Redemption 2’de yer almaması. Bu yüzden oyunda bulunan kodlar başka bir oyuna referans veriyor olabilir. Bazı hayranlar kodların GTA V projesinden geriye kalanlar kodlar olabileceğini iddia ediyor. Ancak kodlarda bulunan drone, bu fikri çürütüyor. Çünkü GTA V’te drone yoktu.

Daha önce Watch Dogs 2 gibi oyunlarda droneları görmüştük. Watch Dogs 2’deki drone, kuş bakışı bir görünüm sağlayarak görevlerde oyunculara yardımcı oluyordu. Dronelar aynı zamanda daha iyi bir fotoğraf modu sağlıyordu.

Rockstar Games’in Red Dead Redemption 2’deki açıklanamayan kodları GTA 6’ya dair başka modern teknolojilere dair ipuçları verebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Jus7ice

Jus7ice

Üye
GTA V Online da drone var yalnız
 


Üst Alt