Quora sitesi ile Para Kazanma Taktiği

Sponsorlu Bağlantılar

CryptoLime

CryptoLime

Üye
    Konu Sahibi
Quora sitesi ile Para Kazanma Taktiği
Esasında quora.com bir soru cevap platformudur. Bu platformda aklınıza takılan soruları sorabilir, sorulmuş olan soruların cevaplarına bakabilir veya sorulan sorulara cevap yazabilirsiniz. Yani evet böylesi bir platformda para kaznamaktan bahsediyorum.

Üye olmak kolay zaten ücretsiz bir şekilde üye olabilirsiniz.


Peki nasıl para kazanacağız?

İşte bu aşamada öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor. İnternet ortamında aslında hemen her yerde potansiyel olarak para kazanabilirsiniz.

Önemli olan para kazanmanız için gereken kulvarları açmak.

Nedir kulvardan kastım?

Mesela sponsor link ile doğrudan para kazanmak istiyor veya sitenizin reklamını yaparak dolaylı yoldan para kazanmak istiyorsunuz diyelim. Kalkıp sorulan bir soruya alakasız olarak link verip bu cevabınızdan potansiyel beklemeyin.

Zaten bu tür yayınlayacağınız bir cevap çok yüksek bir ihtimalle yanıtlar arasında gözükmeyecektir bile.

Ancak konu ile alakalı olacak şekilde bir çözüm üretecek makale yazarsanız ve "bu arada ..." diye belirterek konuya çözüm yönüyle veya çok alakalı olması müsebibiyle link paylaşmanız oldukça makul karşılanacaktır.

Eğer doğrudan değilde dolaylı yoldanweb sitenizin veyahut blogunuzun reklamını yayınlacaksanız ücretsiz bir blogla bile bu işi görebilirsiniz ancak benim tavsiyem ücretli bir host ve güzel bir domain ile marka olmanızdır. Bir blog açmak istiyorsanız konusunu okuyabilirsiniz.

Şayet internette birşeyler satıyorsanız sosyal medyanın dışında bir de e-ticaret siteniz varsa veyahut en azından bir e-ticaret sitesi açmayı düşünüyorsanız yapacağınız reklam için çok dikkatli olmak zorundasınız.

Çok dikkatliden kastım tabiki reklam yapıyormuşcasına gözükmekten olabildiğince kaçmış olmanız gerekiyor. Çünkü eğer kalitesiz bir şekilde yazı yazarak, çözüm üretmeyen bir yanıt ile beraber text link yayınlarsanız, gerekli ilgiyi alamayacağınız gibi bu sizi oldukça amatör gösterecektir. Henüz bir e-ticaret siteniz yoksa ve açmayı düşünüyorsanız yazısını da okuyabilirsiniz.
 

Benzer Konular



Üst Alt