Pazılı Omlet tarifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Pazılı Omlet tarifi
Pazılı Omlet tarifi

için Malzemeler :

  • 1 Kg Pazı veya Ispanak
  • 1 Soğan
  • 2 Yumurta
  • 2 Su Bardağı Lor Peyniri
  • 1/2 Su Bardağı Light süt
  • 5 Çorba Kaşığı Galeta Unu
  • 1/2 Su Bardağı Süt
  • Tuz, Karabiber
Pazılı Omlet

yemeğinin hazırlanışı:

</STRONG>Pazı yapraklarını yıkayıp süzün ve ıri iri kıyın. Soğanı ince doğrayıp teflon tavada biraz çevirin. Pazıyı ekleyip tuz serpin ve orta ateşte devamlı karıştırarak diri kıvamda pişirin. Ilınmaya bırakın. Fırını 80 dereceye ayarlayın.Peyniri yarım su bardağı sütle karıştırın.
Çırpılmış yumurta, pazı, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın. 24 cm çapında kalıbı yağlı kağıtla döşeyin.
Karışımı döküp üzerine galeta unu serpin. Fırına verip 1 saat pişirin. 10 dakika dinlendirip kalıptan çıkarın ve servis yapın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
303
PALA.
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
424
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
375
Gulu Gulu


Üst Alt