Orijinal iPhone Bataryası Nasıl Anlaşılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Orijinal iPhone Bataryası Nasıl Anlaşılır ?
Günümüzdeki akıllı telefonların en büyük sorunlarından biri olan pil konusu ne yazık ki halen tam anlamıyla çözülebilmiş değil. Gelişen teknoloji ile beraber birçok farklı özelliğe artık çok daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirken halen pil konusunda yeterli gelişimin yapıldığını düşünmüyorum. Bu konuyla ilgili olarak sadece daha hızlı şarj eden adaptörler veya daha büyük kapasiteye sahip piller ile çözüm üretmeye çalışan firmalar ne yazık ki halen kullanıcıları memnun edemiyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Özellikle iPhone pil sorunu denildiğinde dünya genelinde milyonlarca farklı başlık görebiliyorsunuz. Küçük pil kapasiteleri sebebiyle ve kullanıcıların günde birkaç kez telefonları şarj etmesiyle beraber kısa sürede verimini kaybeden iPhone pilleri çoğu zaman ek bir masraf çıkartabiliyor. Piyasada bulunan ve orijinal iPhone bataryası olarak satılan birçok bataryanın ne yazık ki orijinal olmadığını söylememiz gerekiyor. Orijinal olduğunu anlamanın da kesin bir yöntemi ne yazık ki bulunmuyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Birçok merdiven altı firma etiketlerinden yazı fontuna kadar birebir çakma bataryayı piyasaya sürerek kullanıcılara satıyor. Eğer garantisi bitmemiş bir iPhone kullanıyorsanız ve 500 şarj döngüsünü aşmadıysanız telefonunuzu garanti servisine vererek ücretsiz bir şekilde pil değişimi yapabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: arslan3332, TheNightMare. ve Mesut Aktaş


murmur98

murmur98

Üye
Hocam ben zamanında 50liraya taktırmıştım su gibi akıyodu şarjı ne varsa orjinalde var ama orjinalde olsa şarj açısından İOS modelleri tavsiye etmem
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Orijinal bataryayı bulma imkanı biraz sıkıntılı olsa bile onun yerine tercih edebileceğiniz alternatifler bulunmakta. Örneğin deji marka batarya orijinali kadar verimli olmasa da gayet güzel iş görüyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: arslan3332 ve Buğra


Üst Alt