Ogretmenin Gozune Nasil Girilir En Basit Yontemler

Sponsorlu Bağlantılar

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
    Konu Sahibi
Ogretmenin Gozune Nasil Girilir En Basit Yontemler

Bende Ogrenciyim.Ve Bilgisayarin Ustunden Kalmam.Aksama Kadar Telefonum Elimde.Ama Notlarimda Hep 4 Yada 5 Simdi Dersiniz Sen Kesin 6. Veya 7. Sinifa Falan Gidiyorsun,Ondan Notlarin Oyle.Hayir Ben Lise 2 Sayisal Bolumundeyim :Sirit: .Bu Yazilanlari Uygularsaniz Hem Ogretmenin Gozune Girersiniz Hemde Basarili Olursunuz.
Bu Kadar Emege Karsilik Konunun Altindaki E Tiklamak Zor Degil...

Bu Yazimda Sizlere Ogretmenin Gozune Nasilgirilir Onu Anlatacagim.Oncelikle, On Siralardan Ilk 3 Siradan Birine Oturun Ogretmene Yakin Olun.Ama Yaninizda, Onunuzde, Arkanizda Bi Tarafinizda Caliskan Birisi Olmasi Lazim.Sonrasinda Derse Hepkatilin, Yakininiz Daki Arkadasinizdan Bakinhep Parmak Kaldirin.Ogretmen Seni Kantin'Eyollar Ise. Git Kendi Paranla Al..Iltifat Et ; Hocam Buguncok Siksiniz Aa Pardonsiz Zaten Ve Guzelsiniz. Gibisinden Devam Edin Hoca Senin Hakkinda Dusunecektir.Acaba Bu Ogrenci Durustmu Diye Sen Kendini Durust Diye Tanitacaksin.Peki Nasil Olacak Bukendini Ogretmene Durust Tanitmak ? Anlatayim.Ogretmenin Evini Biliyorsunuzdur ?Bilmiyorsaniz Ogrenin.Arada Gidin Dolasingezin O Bolgede ,Civarda... Ogretmeni %50 Ihtmialle Goreceksinizdir..Gidip Selam Verin,Hocam Nasilsiniz ,Bende Buralarda Arkadaslarimla Geziyordum Falan Filan Sonra Hoca Seni Sevecektir, Kani Isinacaktir, Dolayisiyla Sende Ona Isinacaksin.Okuldan Mêzun Olunca Hoca'Ni Unutmayacaksin, Ayda Bir Yanina Ugrayacaksin..Mézun Olmadiysan ,Hocada Dersinize Girmiyorsa Koridorda ,Ogretmenler Odasina Nerede Gorurseniz Selam Verin.. Boylece Diger Hocalarinda Gozune Girebilirsiniz.

Iste Size En Basit Tuyolar

Ogretmenin Gozune Girmenin Yollari
1- Sana Takan Ogretmenine Takma: Iste Birinci Kural Bu! Ona Karsi Zit Gitmek Sana Hicbir Sey Kazandirmaz. Aksine Cok Sey Kaybettirir. Arkadasina Yaptigin Kaprisleri Ogretmenine Yapmaya Kalkarsan Zararli Cikansen Olursun. Uyumlu Ol,Hatta Gerektiginde Ozur Dilemesini Bil.
2- Nabza Gore Serbet Ver: Son Derece Disiplinli, Dedigim Dedikbir Ogretmenin Dersinde Durup Durup,Espri Patlatman Yada Olur Olmaz Soru Sorman Hos Olmayabilir. Icinden Bunlari Yapmak Geliyorsa, Bu Hevesini Daha Rahat Ogretmenin Dersine Sakla. 3- Dersle Ilgili Ol: Ogretmenin Ders Anlatiyor Ve Sen Sira Arkadasinla Kaynatiyorsun.En Sabirli Ogretmen Bile Bu Duruma Fazladayanamaz. Eger Ogretmenin Gozdesi Olmak Istiyorsan, Dersi Dinlemek Ve Hattadersle Ilgili Sorular Sormalisin. Arka Siralarda Ilgini Yogunlastiramiyorsan, On Siralara Gecmeyi Deneyebilirsin.4- Odevlerini Zamaninda Yap: Bunu Simdiye Kadar Cesitli Nedenlerle Gerceklestirememis Olabilirsin.Ama Derse Hazirlik Yapmis Olman, Dersidaha Iyi Kavramana Yardimci Olur. Ev Odevlerinin Asil Amacida Budur. Ogrencilere Eziyet Cektirmek Degil!
5- Kilik Kiyafetine Ozen Goster: Her Okulun Bir Uniformasi Var Ve Cokazinda Bunun Disina Cikilmasina Izin Veriliyor.Mini Eteklerini, Daginiksaclarini Veaksesuarlarini Haftasonuna Sakla. Unutmasen Bir Okuldasin Vemaalesef Orasi Harward Degil.
6-Aileni Ogretmenlerinle Tanistir:Bunun En Guzel Yolu,Ailenin Veli Toplantilarinda Bulunmasini Saglamak. Boylece, Ailenin Seninle Yakindan Ilgilendigi Izlenimini Yaratmis Olursun. Buda Dogal Olarak Sana Yansir.7- Soru Sormaktan Cekinme: Soru Soran Ogrenci, Ogretmenin Gozunde Degil, Ilgili Ogrencidir. Firsat Dogdugunda Zekice Sorularlaonu Sasirtmaktan Cekinme. Hatta, Sorularini Onceden Hazirla.
8-Caliskanlar Kumesine Gec: Bundan Hoslanmayabilirisin Amane Demisler “Bana Arkadasini Soyle, Sanakim Oldugunu Soyleyeyim” Caliskanlarla Arkadaslik Edersen, Ogretmeninde Senin Caliskan Olmasan Bile O Yolda Oldugunu Anlayacaktir.
9- Dersle Ilgili Arac Gereclerini Unutma: Iste Ogretmenlerin En Gicik Oldugu Hadiselerden Biri.Bunun Anlami: “Dersleilgilenmiyorum” An Baska Bir Sey Degildir. Dogal Olarak, Ogretmeninde Seninle Ilgilenmesini Beklemen Hayal Olur.10- Asla Kopya Cekme:Her Ne Kadar Ogrenciligin Olmazsa Olmaz Kurallarindan Sayilsada, Kopya Insanin Kendisini Kandirmasindan Baska Bir Sey Degildir. Ustelik Yakalandin Mi, Sinavinin Iptal Edilme Durumu Biryana, Ogretmeninin Gozunde Bir Hic Olursun.Durustlugun Her Zamanesas Oldugunu Unutmamalisin!

Yararli Olmussa Sevinirim.Yorumlarlarinizi Bekliyorum.Yorumlariniz Kisiliginizi Yansittigi Icin Yorum Yazin.
Konuyu Okuyupta Basarili Olamayan Varsa Bi Ozel Mesaj Atarsaniz Yardimci Olurum.Bilmemek Ayip Degil Ogrenmemek Ayip...
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak ve Seyit17


Seyit17

Seyit17

Üye
GüZeLL işime yarayabilir
:ehe
 
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
güzel konu ama öğretmenin gözüne girmeye gerek yok:D
 
  • Beğen
Tepkiler: ebuş...

gözde

Üye
güzel ama ben bunların hepsini yapıyorum çokda çalışkanım ama öğretmenler bana değil en çalışkan arkadaşımla gezenleri seviyor. -1-2 tanesi hariç-Ne yapmalıyım? Çalışkan kızla gezsem çık sinir bir kız olmuyor. offfffffff
 
kemal21

kemal21

Üye
Öğretmenin gözüme girmesi lazım yoksa çeksin gitsin sanki o vermese ben not alamıyorum
 

ser64

Üye
Arkadaşlar bence bunların hiç birine gerek yok . Zaten hoca senin 1.yazılın iyi ise ve birazcık de çalışkansan hocanın gözüne girersin.Arkadaşlar ben birazçalışkanım abinize 1.yazılım 35 ken sözlüm 100 dı unutmayın hocanın gözune gırmek cok önemli bende de fala inanma ama falsız kalma gibiyim :ehe:tşk:
 

Misafir - 124647

Şimdi diyelim ki sen bir hocanın gözünde bir olay yüzünden kötü duruma düştün ve bunları uyguladın. Daha sonra her şey iyi giderken birden ufacık bir kötü olay daha yaşandı. İşte o an olay ne kadar küçük olursa olsun hocanın gözünde bitersin. Yani kısaca arkadaşlar öğretmenlerinizin gözünden düşmeyin ve hep saygılı davranın. Bunu onların gözüne girmek için değil okulda olduğunuzu bilip kendiniz için yapın. Bu sizi her zaman mutlu kılacaktır.:bira:
 

Misafir - 701060

harika muteşem dostumm..:cool:bigstar::bigstar:
 
Yönetici tarafından düzenlendi:


Üst Alt