Mayonez soslu kaparili söğüş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Mayonez soslu kaparili söğüş
Mayonez soslu kaparili söğüs et malzemeleri
  • 400 gr dana but
  • 2 havuç
  • 160 gr light konserve tonbalığı
  • Yarım su bardağı light mayonez
  • 1 su bardağı light yoğurt
  • Tuz
  • 2 çorba kaşığı kapari
  • 2 taze soğan
  • 2 defneyaprağı
  • Birkaç salata yaprağı
<LI class=F_DMDIcBaslik>Mayonez soslu kaparili söğüs et hazırlanışı <LI class=F_DMDYazi>Mayonez soslu kaparili söğüs et : Havuçları temizleyip doğrayın. Taze soğanları temizleyip kıyın. Havuç, soğan ve defneyaprağını tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin. Orta ateşte su kaynayıncaya kadar pişirin. Eti ilave edip ateşi kısın ve et yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Eti kevgirle ayrı bir tabağa alıp soğumaya bırakın.

Kapariyi yıkayıp süzün. Tonbalığını iyice süzün. 1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin.

Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin. Salata yaprakları eşliğinde servis yapın.

Bu yemeğin 1 porsiyonu 199 kaloridir. Mayonez soslu kaparili söğüs et artık hazır, afiyet olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
2
Görüntüleme
462
Gulu Gulu
Haydar
Cevap
7
Görüntüleme
773
hikmet366
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
659
Haydar


Üst Alt