kum kзđiśi
Üye
Krem Peynirli Şeftali tarifi
Krem Peynirli Şeftali tarifi
için Malzemeler :
yemeğinin hazırlanışı:
</STRONG>1 Porsiyon: 145 Kalori.Taze şeftalilerin kabuklarım soyun, sonra dikkatlice şeftalileri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Peyniri yeterince yoğurtla karıştırarak koyu, yumuşak bir karışım elde edin.
Badem esansı ve şekeri ekleyerek tatlandırın.Karışımı şeftalilerin ortasındaki boşluğa koyup, şeftalileri buzdolabına kaldırın. Bademleri orta ısıda fırında veya ızgarada kızartın.
için Malzemeler :
- 4 taze şeftali veya 8 yarım konserve şeftali
- 75 gr krem peynir
- 3-4 yemek kaşığı yoğurt
- 2 damla badem esansı
- 2 çay kaşığı pudra şekeri
- 1 yemek kaşığı kıyılmış badem
yemeğinin hazırlanışı:
</STRONG>1 Porsiyon: 145 Kalori.Taze şeftalilerin kabuklarım soyun, sonra dikkatlice şeftalileri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Peyniri yeterince yoğurtla karıştırarak koyu, yumuşak bir karışım elde edin.
Badem esansı ve şekeri ekleyerek tatlandırın.Karışımı şeftalilerin ortasındaki boşluğa koyup, şeftalileri buzdolabına kaldırın. Bademleri orta ısıda fırında veya ızgarada kızartın.