Kaparili Patlıcan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Kaparili Patlıcan
Kaparili patlıcan malzemeleri
  • 2 bostanpatlıcanı
  • 2 soğan
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 3 domates
  • 1 çorba kaşığı domates salçası
  • 2 çay bardağı su
  • 20 yeşil zeytin
  • 2 çorba kaşığı kapari
  • Tuz
<LI class=F_DMDIcBaslik>Kaparili patlıcan hazırlanışı <LI class=F_DMDYazi>Kaparili patlıcan: Patlıcanları soyup küp küp doğrayın. Acısını almak için tuzlu suda 15 dakika bekletip bol suyla yıkayın ve kurulayın. Domatesleri soyup küp küp doğrayın. Soğanları soyup piyazlık doğrayın. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıp ortadan ikiye kesin.

Zeytinyağını tavada ısıtıp soğanı pembeleştirin. Domates ve domates salçası ilave edip soteleyin. Patlıcanı ekleyip 2-3 dakika kavurun. Su, kapari, zeytin, tuz ve şekeri ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Soğuyunca servis tabağına alıp servis yapın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
380
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
2
Görüntüleme
462
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
430
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
335
Gulu Gulu
diyetler
Cevap
0
Görüntüleme
512
diyetler


Üst Alt