Haydar
Emekli Yönetici
Kağıt Kebabı
MALZEMELER
1 kg kuşbaşı (kuzu tercih edilir)
2 adet domates
3 adet sivribiber veya çarliston biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 adet halka halka doğranmış soğan
1 çay fincanı sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Domateslerin kabuğunu soyun ve küp küp kesin. Biberleri 1 parmak
kalınlığında doğrayın. Bütün malzemeyi karıştırın. Kasapların
kullandığı yağlı kağıda koyun. 4 tarafını bohça gibi katlayın. 180
derece ısılı fırında 1,5 saat kadar pişirin ve sıcak olarak servis
yapın.
1 kg kuşbaşı (kuzu tercih edilir)
2 adet domates
3 adet sivribiber veya çarliston biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 adet halka halka doğranmış soğan
1 çay fincanı sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Domateslerin kabuğunu soyun ve küp küp kesin. Biberleri 1 parmak
kalınlığında doğrayın. Bütün malzemeyi karıştırın. Kasapların
kullandığı yağlı kağıda koyun. 4 tarafını bohça gibi katlayın. 180
derece ısılı fırında 1,5 saat kadar pişirin ve sıcak olarak servis
yapın.