vahhap
Üye
Merhaba arkadaşlar biliyorum ki zor olacak eski symbian s60 v3 oyunları vardı zamanında oynamıştık. Telefonların da zamanı geçti doğal olarak o zamanki oyun ve programların da. Bulması zor.
Bana lazım olan fireball türkçe adlı oyun
Şu anda nokia n95 var o zamanlar nokia 6600 vardı. N95 açar mı bilmiyorum ama o kısım sorun değil telefon bulunur.
Biliyorsunuz rapidshare gibi siteler kapandı. İnternette arama yaptım ancak aktif link bulamadım. Forumda da arama yaptım ancak yok.
Sizden birilerinin arşivinde kalmış olabilir. Hatta başka symbian oyunları da olabilir zaten boyutu cok yuksek değildi o zamanki oyunların. Bu fireball turkce oyununu ve varsa başka oyunları yükleyip link atabilirse elinde olan kişiler, memnun olurum
Bana lazım olan fireball türkçe adlı oyun

Biliyorsunuz rapidshare gibi siteler kapandı. İnternette arama yaptım ancak aktif link bulamadım. Forumda da arama yaptım ancak yok.
Sizden birilerinin arşivinde kalmış olabilir. Hatta başka symbian oyunları da olabilir zaten boyutu cok yuksek değildi o zamanki oyunların. Bu fireball turkce oyununu ve varsa başka oyunları yükleyip link atabilirse elinde olan kişiler, memnun olurum