İstanbul Bilişim pişmanlıktır

Sponsorlu Bağlantılar

fatalwolf

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul Bilişim pişmanlıktır
Siparişimi 10 güne yakın bekleyip iptal ettikten sonra bugün 10. İş günü ve hala paramı iade etmediler. En azından süreçten haber edip bilgi verseler anlayışla karşılayacağım ama oda yok. Müşteri hizmetlerine ulaşmak mı? Yeni televizyon icadı daha kolay sanırım. Eğer boşa vaktim var, ağrıyacak kafam var diyorsanız durmayın sipariş verin. 48 dakika bekledikten sonra müşteri hizmetlerine bağlanabildim. Bana muhasebeyi bilgilendireceklerini söylediler. Ürünü satana kadar güllük gülistanlık, sattıktan sonra ara ki bulasın muhattabını. Çok yazık gerçekten. Ben pişman oldum bir daha bu siteden iğne dahi almam aldırmam...
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Buğra

Buğra

Admin
Genelde birçok tüketici büyük firmalarla bu tarz sorunlar yaşayabiliyor. Umarım en kısa sürede sorununuzu hallederler yoksa insanı ciddi anlamda uğraştırabiliyorlar.
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Tüketici hakem heyetine başvurmaya hazırlanın . Meblağ büyük sanırsam
 

Cem Gençer

Üye
20.02.2020 tarihinde dp-2426290 nr ile LG SM498200pla televizyon siparişi verdim. 15 gün sevk süresi internetten verilmişti. 15 gün sonra aradığımda 15 iş günü diye belirttiler. 20gün sonra aradığımda 31.03, 31.03'te 06.04,06.04'te 13.04 ve bugün aradığımda 20.04 bilgisi verildi. 23.03'te firma merkezine kardeşim gitti. Ona da 15günlük bir protokol verdiler, ancak oda yalan çıktı. Şikayetvar vb. De binlerce şikayetler var. Aylardır ürün veya para iadelerini bekleyenler var ve tatminkar bir iletişim söz konusu değil. Siparişimin iptalini mail ve telefon ile bildirdim. İadesini talep ediyorum. Bu arada fiyat artışı vb. Kayıplar için kardeşime hediye çeki vereceğiz denmiş. Bir yalanda o olsa gerek. Bu hafta geri ödeme olmazsa, hukuki yollara başvuracağım. Sakın sipariş vermeyin, verdiyseniz hiç uğraşmayın, hemen iptal ve iade talep edin. Kredi kartı ile alımda sanırım bu ürünü almadım diyerek bankaya itiraz olabiliyormuş, direk onu araştırın. 48gündür TV'siz 2 çocuklayım. Orada çalışanlarda yazık sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorlar. Onlarda sizde İstanbul Bilişimi hemen bırakın.
 
PALA.

PALA.

Üye
Pişmanlık olmayan site kalmadı. Bir çoğuda koronayı bahane edip savsaklıyor.
Bu sıralar 1 hafta tedarik, 1 hafta kargo en az 15 günde ulaşıyor... Üzülerek söylüyorum yine sınıfta kaldık.
Eskiden siparişten 1 günde kapına gelen ürün şimde normal şartlarda 3 gün, normal olmayan şartlarda 15 gün oluyor.
Türkiyede satışı olmayan ürünü yollayıp, vicdan yaptıranlar var. Böyle yapana acımayıp iade edip zarara sokmak farzdır.
 
ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
İstanbul Bilişim batalı 1 sene oldu. Son çırpınışları. İstanbuldaki merkezlerine giderseniz parayı iade ediyorlar. Başka türlü zor alırsınız.
 

Benzer Konular



Üst Alt