iPhone 9 için yeni tanıtım tarihi paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iPhone 9 için yeni tanıtım tarihi paylaşıldı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Apple'dan uzun bir süredir beklenen ucuz iPhone modelinin 4.7 inç büyüklüğünde ve iPhone 9 ismi ile geleceği daha önce paylaşılmıştı. Şimdi ise merakla beklenen iPhone 9 tanıtımının tarihi ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı.

Sızıntıları ile bilinen Jon Prosser, Twitter üzerinden Apple'ın iPhone 9 ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdiğini aktardı. Toplantıdan çıkan karar ise iPhone 9 modelinin 15 Nisan tarihinde tanıtılması ve 22 Nisan tarihinde satışa sunulması olmuş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin yerini alması beklenen yeni iPhone 9 ve iPhone 9 Plus cihazların bazı teknik özellikleri daha önce aktarılmıştı. Touch ID, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro'da yer alan A13 Bionic işlemci, ana ekran butonu, Apple Pay, Express Transit ve NFC özelliklerine sahip olmaları bekleniyor.

iPhone 9 ve iPhone 9 Plus isimlerinin henüz kesin olmadığı aktaralım. Bazı kaynaklara göre yeni modelin ismi iPhone SE 2 olacak.

4.7 inçlik yeni giriş seviye iPhone modelinin başlangıç fiyatının 349$ veya 399$ olması bekleniyor. 64GB ve 128GB dahili hafızaya sahip model bazı kaynaklara göre gri, gümüş veya kırmızı renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

5.5 inçlik yeni iPhone modelinin fiyatı hakkında henüz bir detay yer almıyor. Önceki modellere göre değerlendirecek olursak 5.5 inçlik modeller 4.7 inçlik modellerden 100$ daha fazla başlangıç fiyatına sahip.

MaxiCep
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Haydar, ANIL ve Mesut Aktaş
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Görünen oki iphone 8 den tek farkı A13 işlemcisi olması, değermi hiç deymez. Birde hiç sanmıyorum nisan ayında bir tanıtım yapıcaklarını dünya hali ortada zaten telefonda çok büyük özelliklerle gelmiyecek onun için reklamını bu berbat aya sıkıştırmazlar bence. Ha bu küçük talefon hayranları için güzel olabilir iphone 5 tarzı falan bakalım
 


Üst Alt