Çeşitli Hungry Shark Evolution Hile ( Sınırsız Para ve Elmas )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Hungry Shark Evolution Hile ( Sınırsız Para ve Elmas )
Hungry Shark Evolution oyununda sınırsız para ve sınırsız elmas hilesi ile birlikte artık dilediğiniz gibi oyun içi alışveriş yapabileceksiniz. Hileyi cihazınıza ve cihazınızdaki uygulamaya yüklemek için ilk etapta yapmanız gereken Hungry Shark Evolution hilesini yani Charles programını indirmek olacak.



Programı bilgisayara indirdikten sonra programı çalıştırın ve karşınıza çıkan ekranda 'Tools'a gidin ve 'Rewrite' seçeneğine tıklayın. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda 'Enable Rewrite' özelliğine tıklayıp, ardından Import seçeneğine tıklayın. Daha sonra Hilenizin bulunduğu 'Hungry Shark Evo.xml' Hile dosyasını açın ve ok tuşuna basın.

Son olarak bilgisayarınızdan başlangıç menüsüne girin ve CMD.exe'yi bulup açın. Cdm'ye ipconfig yazın ve aşağıdaki resimde kırmızı yerde işaretlediğimiz IP adresine bakın.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hemen ardından iPhone yada iPad cihazımızı açıp ayarlardan Wi-Fi'ye gelip bağlı olduğunuz internetin sağ tarafından bulunan mavi ünlem işaretine tıklayın. Gelen seçeneklerdeki HTTP Proxy Olan Yeri Elle yapıp sunucu yerine CMD'de yani deminki resimde kırmızı olarak gördüğümüz IP adresini yazıp kapı kısmını ise 8888 olarak doldurun.

Daha sonra telefonunuzun bağlandığı söylenecekken, Allow'a tıklayın ve oyunda ( EVOLVE ) kısmına girip aşağıdaki şapka ve diğer eşyaların alındığını ve paranız ile elmasınızda çoğalacağını görün
 

Ekli dosyalar



furkan5949

Üye
sa
 

ferdidalci02

Üye
selam -Hungry Shark Evo.xml - dosyasını nereden bulacagız
 


Üst Alt