Huawei P20 Lite Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P20 Lite Root Atma ve TWRP Yükleme
Ülkemizde şuanda 1800 Türk Lirası civarında bir fiyat etiketi ile satışta olan uygun fiyatlı Huawei P20 Lite sahip olduğu donanım ile birçok kullanıcının ihtiyacını karşılarken aynı zamanda ince çerçeveli yapısıyla da tek el kullanımına uygun telefon isteyen kişilerin dikkatini çekiyor. Android 8.0 üzerinde çalışan EMUI 8 arayüzü ile beraber gelen cihazın yakın zamanda Android 9 Pie üzerinde çalışan EMUI 9 güncellemesini alması bekleniyor.

Bu yazımda sizlere Huawei P20 Lite root atma ve P20 Lite twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgi vereceğim. Aşağıdaki işlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki bütün dosyaların yedeğini aldığınızdan emin olun. Ayrıca işlemleri yapabilmeniz için telefonunuzun bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Kilit açık değilse ne yazık ki bu işlemleri yapamazsınız. BURAYA tıklayın ve bilgisayarınızda yüklü değil ise adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin.

Huawei P20 Lite TWRP Yükleme

İlk olarak tıklayın ve P20 Lite twrp dosyasını indirerek adb klasörü içerisine atın ve adını recovery.img olacak şekilde değiştirin. Telefonunuzu tamamen kapatın ve fastboot modunda açın ( ses kısma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak açabilirsiniz ) Sonrasında adb klasörü içerisinde cmd ekranını açın. Ekrana ilk olarak fastboot devices kodunu yazın. Ardından
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın. Birkaç saniyelik işlemin ardından P20 Lite twrp cihazınıza yüklenecektir.

Huawei P20 Lite Root Atma

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra tıklayarak P20 Lite root için gerekli olan Magisk dosyasını indirin ve telefonunuzun hafızasına atın. Ardından telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonu recovery modunda açın. Daha önceden indirmiş olduğunuz magisk dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yükleme işlemi bittikten sonra telefonu yeniden başlatın. Google Play mağazasından root check uygulamaları indirerek P20 Lite root yetkisinin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
 


Misafir - 586298

Ane lx2 için uygun mu acaba
Ben anlamadım video çeker mizini?
 

Misafir - 666726

Hocam selam, huawei p20 lite için sistem güncellemesini nasıl kapatabilirim ?
[email protected]
 
bilkurdu1

bilkurdu1

Üye
Bootloader kilidini nasıl açtın ki ?
 

limsthehell

Üye
hocam selamlar, cihazı fastboot modunda açıyorum, fastboot devices yazdığımda cmd'de de görüyorum, ancak fastboot flash recovery recovery.img yazdığımda error: cannot load 'recovery.img': No such file or directory hatası alıyorum. nedeni nedir?
 
  • Beğen
Tepkiler: OsmanKARS


Üst Alt