Gulu Gulu
Kapalı Hesap
Hindi Haşlama
Hindi Haşlama Tarifi İçin Malzemeler
Hindi Haşlama Tarifi Yapılışı
Hindi etlerini küçük parçalar halinde kesip bir iki defa kaynatıp suyunu döküyoruz. Sonra eklediğimiz suyla hindi etlerini pişiriyoruz. Hindiler pişmeye yakın patatesi, soğanı, havucu ve sarımsağı ekliyoruz. Bir iki yemek kaşığı sıvı yağ ekliyoruz. Onlarda pişince tuzunu ve baharatı ekliyoruz.
kaynak:
- Hindi eti
- Patates
- Havuç
- Soğan
- Tuz
- Baharat
- Sarımsak
Hindi Haşlama Tarifi Yapılışı
Hindi etlerini küçük parçalar halinde kesip bir iki defa kaynatıp suyunu döküyoruz. Sonra eklediğimiz suyla hindi etlerini pişiriyoruz. Hindiler pişmeye yakın patatesi, soğanı, havucu ve sarımsağı ekliyoruz. Bir iki yemek kaşığı sıvı yağ ekliyoruz. Onlarda pişince tuzunu ve baharatı ekliyoruz.
kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız