Guvecte Tereyagli Karides


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye



MALZEMELER 1/2 kg ayıklanmış karides 1 parça tereyağı Tuz Kırmızı toz biber Karidesleri 5 dakika kadar renkleri pembeleşene kadar haşlayın. Süzün. Tavaya tereyağına biber ekleyip kızdırdıktan sonra içine karidesleri atıp birkaç dakika kavurun. Isterseniz ayni işlemi birer kişilik toprak güveç kaplarında fırına vererek de yapabilirsiniz, karidesin lezzetine doyum olmaz..
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


CABBAR

CABBAR

Üye
Ulen acıktırma :off: sende üniversitelisin anla halimizden
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt