Güveçte Buğday Çorbası

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güveçte Buğday Çorbası
Malzemeler
6 su bardağı tavuk suyu
1 kahve fincanı buğday
1 kahve fincanı mısır
2 yemek kaşığı margarin
2 baş soğan
1 adet limon
Biraz tavuk eti (beyazından)


Yemeğin Tarifi
Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar. Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin. 2 baş soğanı da çok ince doğrayın. Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin.

6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin. Biraz tavuk etini içine didikleyin. Hepsini iyice pişirin. Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun.
 

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
260
Baydırman
Baydırman
Cevap
2
Görüntüleme
406
Baydırman
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
279
Baydırman
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
221
Baydırman


Üst Alt