Gül reçeli [ısparta]

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Gül reçeli [ısparta]



Malzemeler
250 gr. Kokulu pembe gül
1 adet Limon suyu
2 kg. Toz şeker


Yemeğin Tarifi
Gül yaprakları iyice yıkanarak üzerine bir su bardağı şeker konur ve iyice ovulur. Kalan şekerle bir tencerede kıvamlı şurup hazırlanır. Ovulan gül yaprakları çıkan suyuyla beraber şuruba atılarak kıvamına gelinceye kadar kaynatılır. Üzerine limon suyu ilave edilerek bir karışım daha kaynatıldıktan sonra ateşten alınır. 5 dakika sonra kavanoza konur, soğuyunca kapağı kapatılır.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Benzer Konular

Hıqh_VoLTaqe27
Cevap
3
Görüntüleme
765
Hıqh_VoLTaqe27
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
662
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
664
x-scarface
ahmetkartal
  • Kilitli
Cevap
1
Görüntüleme
1K
Haydar
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
756
x-scarface


Üst Alt