GTA 6 Kanada’da mı Geçecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1386412

Silinen Üye 1386412

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
GTA 6 Kanada’da mı Geçecek?
GTA 6 Kanada’da mı Geçecek?


Rockstar Games, Grand Theft Auto hayranlarını şaşırtarak GTA 6’yı Kanada’ya getirecek mi? Şimdiye kadar, Grand Theft Auto Amerika Birleşik Devletleri’nde geçti ve oyuncuları New York, Miami, Los Angeles, Las Vegas ve diğer şehirlerin kurgusal sürümlerine götürdü. Bununla birlikte, Rockstar Games’in ikonik Amerikan şehirleri bitiyor, bu da serinin tekrar aynı şehirlere dönmesi ya da serinin ABD sınırlarının ötesinde geçmesi gerektiği anlamına geliyor.

Rockstar Games’in henüz bir açıklama yapmamasından dolayı şimdilik Grand Theft Auto VI’nın nerede belirlendiğini bilmiyoruz. Şimdilik söylentiler, raporlar ve sızıntılar, oyunun Miami’nin kurgusal sürümü olan Vice City’ye döneceğini öne sürmektedir. Ancak, Rockstar Games tüm bu şüpheli iddialardan yana durmuyor. Bazı söylentiye, rapora veya sızıntı bilgilere bağlı olarak, oyun oyuncuları ABD’nin ötesine taşıyacağı gözüküyor. Şimdiye kadar ortaya atılan yerler arasında Kolombiya, Karayipler, Meksika ve Brezilya yer alıyor. Bu arada, bazıları oyunun haritasının Liberty City’den Vice City’ye geçmesinden yana. Ne yazık ki, şimdilik tek yapabileceğimiz varsayımlara göre düşünmek.

David Hayter’dan GTA 6

Bununla birlikte, son zamanlarda önde gelen aktör David Hayter – Metal Gear Solid serisinde Solid Snake’in seslendirme sanatçısı olarak bilinir – #GTAVI ve ardından #Toronto diye tweetler attı. Bilmeyenler için: Toronto Kanada’da New York eyaletine oldukça yakın olan büyük bir şehirdir. Beklenen oldu, bu tweet, GTA 6’nın geçtiği şehrin sızdırılmış olduğunu internete yaymaya başlayan Grand Theft Auto hayranlarının dikkatini çekti.

Bunu fark eden Hayter, yukarıda belirtilen ( ve tuhaf) tweet’in bir tavsiyeden başka bir şey olmadığını iddia eden bir cevap tweet’i yayınladı. Tabii ki, bazı Grand Theft Auto hayranları inanmadılar. Hayter’in oyunun ortamını bilmesi için tek yolu onun üzerinde çalışıp çalışmadığıdır. Ve bu mümkün olsa da böyle bir şeyi tweetleyemezdi, bu da onu işe alan NDA Rockstar Games’in açıkça ihlali anlamına gelir.

Bazı seslendirme sanatçılarının bir röportaj sırasında kazayla ağızlarından bir şeyler kaçırması oldukça kolaydır. Ancak, böyle bir tweet, oyunun nerede geçtiği hakkında tahminleri olan Grand Theft Auto hayranları için uymamaktadır.

Ek olarak, Toronto, oyunun geçtiği ikinci bir şehir olmayacaksa tek başına mantıklı bir yer değil. Ancak durumun böyle olması için Liberty City’nin (New York) ana şehir olmasını gerektirecek durumu ve Rockstar Games’in New York’a geri döneceğini göremiyoruz.

Seriyi ABD’nin ötesine taşıyacak olursak, Londra, Tokyo, Moskova, Paris, Mexico City veya Pekin gibi daha büyük ve daha ikonik şehirlerin kullanılması mantıklı gözüküyor.

.

Alıntıdır.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Claude Speed


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çorumda Geçsin :D
 
  • Kahkaha
Tepkiler: Silinen Üye 1386412, Silinen Üye 777448 ve MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Boşver . Harita eklemeye izin versin . Biz Türkler evrim geçirtiriz oyuna. Gta 4 oynadım en son.
Yav Zaten Para Veremiyoruz Malum Ne Zaman Bir Serisi Çıksa 2 3 Sene Sonra Anca Oynayabiliyoruz :D Diğer Türlü 50 Tane Hata Oluyor OYunda :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 777448 ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Yav Zaten Para Veremiyoruz Malum Ne Zaman Bir Serisi Çıksa 2 3 Sene Sonra Anca Oynayabiliyoruz :D Diğer Türlü 50 Tane Hata Oluyor OYunda :D
Gta civciv city favorimdir. Düşük kalite grafikler pc yormaz . Düşük boyutludur yer kaplamaz. Oynamaktan zevk alırsın .
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Gta vice city modlarını bende sevmiyorum. Oyun saçmalıyor . Rampalardan atlaması pek zevkliydi ahahs
Onları Hiç Oynamadım Desem Yeridir. :) Sadece GTA 4 ü Bitirdim Oda Geçen Hafta Nasıl Oldu Bende Bilmiyorum :)
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt