GTA 6' dan Bir Detay Daha

Sponsorlu Bağlantılar

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
GTA 6' dan Bir Detay Daha


Rockstar Games'in içinden bilgi aldıklarını söyleyen iki kaynak, GTA 6 ile ilgili yeni bir söylenti çıkardı. Kaynakların iddiasına göre Rockstar Games, şirketin bir diğer oyunu olan Bully 2'yi askıya almış durumda. Eğer bu iddialar gerçekse, GTA 6 için çok da uzun bir sürenin kalmadığı söylenebilir.

Oyunseverlerin uzun zamandır büyük bir heyecanla bekledikleri GTA 6 ile ilgili son dönemlerde çok büyük bir bilgi kirliliği oluşmaya başladı. Neredeyse her gün, ortaya yeni iddialar atılıyor ve bu iddialar, oyunseverlerin kafasını iyiden iyiye karıştırıyor. Şu ana kadar ortaya atılan iddiaların pek çoğu asılsız gibi görünüyor ancak yine de oyunseverler, GTA 6 ile ilgili en ufak bir bilgi karşısında bile heyecanlarını katbekat artırıyorlar.
Bu seferki iddialar, ismi açıklanmayan ancak iddiaların kaynağının Rockstar Games olduğunu söyleyen iki kişiye dayanıyor. Aslına bakacak olursak bu seferki iddianın odak noktası şirketin "Bully" isimli oyunu. Rockstar Games'in 2006 yılında piyasaya sürdüğü bu oyun, şirketin diğer oyunları kadar popüler olamadı fakat yine de şirketin beklentilerini karşıladı. Hatta sık sık, Bully 2'nin geliştirilme sürecinin devam ettiği de söyleniyor.



İddialara göre Rockstar Games, Bully 2 için belirli bir seviyeye gelmiş durumda. Öyle ki; oyunun demo sürümü bile tamamlanmış. Fakat bilinmeyen bir sebepten ötürü şirket, Bully 2'yi askıya almış durumda. Ayrıca söylentiye göre Bully 2'nin piyasaya sürülmesi için de hala yoğun bir çalışmanın yapılması gerekiyormuş. Hal böyle olunca da Rockstar Games, Bully 2'nin geliştirici ekibini farklı bir projeye yönlendirmiş.

"Farklı bir proje" konusuna değinen kaynaklar, Rockstar Games'in 2013 yılının ortasından beri birden fazla oyun üzerinde çalıştığını ve bu projelerden birine yönlendirildiğini söylüyorlar. Rockstar Games, 2013 yılından bu yana GTA 5 Online ve Red Dead Redemption 2 üzerinde çalışıyor. GTA 5 Online'ın kısa süre sonra son güncellemesini alacağını düşünürsek Bully 2 ekibinin GTA 6'ya yönlendirilmiş olması son derece mümkün.

Eğer Rockstar Games, Bully 2 ekibini GTA 6 için yönlendirdiyse, GTA 6'nın çalışmalarına hız verildiğini, dolayısıyla da GTA 6 için çok da uzun bir sürenin kalmadığını söyleyebiliriz. Çünkü Rockstar Games, GTA 6 konusunda zaten alışılmışın dışına çıktı ve oyun, gelmesi gereken süre içerisinde gelmedi. Ayrıca şirket tarafından oyunla ilgili en ufak bir açıklama bile yapılmadı.

Eğer bu iddialar doğruysa, Bully 2'nin çıkış tarihi kesin olarak ertelenmiş demektir. Bu da Rockstar Games'in ekibinin büyük bir çoğunluğunun GTA 6 için çalıştığını ve şirketin, bu oyunu daha da geciktirmek istemediği anlamına gelir. Ancak elbette bunların sadece bir söylentiden ibaret olduğunu ve son sözü yine Rockstar Games'in söyleyeceğini bilmek gerekiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: @Safak
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Güzel haber .
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Değerli

Benzer Konular

Silinen Üye 1386412
Cevap
2
Görüntüleme
269
Silinen Üye 2526643
Silinen Üye 1386412
Cevap
4
Görüntüleme
295
PALA.
Silinen Üye 1386412
Cevap
7
Görüntüleme
287
DarkredBlue61


Üst Alt