Google Chrome koyu mod nasıl aktif edilir?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google Chrome koyu mod nasıl aktif edilir?
Google Chrome 74 ile birlikte koyu mod Windows 10 üzerinde Firefox veya Microsoft Edge gibi dahili olarak yer alıyor. Google Chrome'da basit bir kaç işlem ile koyu modu aktif hale getirebilirsiniz.

Google Chrome koyu mod nasıl aktif edilir?

Google Chrome koyu modu Windows 10 üzerinde aktif etmek için aşağıda yer alan görselde görüldüğü gibi Ayarlar'ı açarak Renkler bölümünden koyu modu aktif edebilirsiniz. Aynı yerden basit bir şekilde koyu modu iptal edebilirsiniz.

Google Chrome koyu mod Mac'de nasıl aktif edilir?

Google Chrome koyu modu MacOS Majave sisteminde Sistem Tercihlerini açın. Genel kategorisinden Görünüş'ü Koyu seçerek aktif edebilirsiniz.

Google Chrome koyu mod tema kullanarak nasıl aktif edilir?

Google Chrome koyu modu tema kullanarak aktif etmek için ayrıca tarayıcı mağazası olan Chrome Web Store'u kullanabilirsiniz. Chrome Web Store'da yer alan koyu tema eklentilerinden birini indirebilirsiniz. Hatta editörler tarafından seçilen koyu tema koleksiyonuna linkten ulaşabilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Google Chrome koyu mod teması nasıl iptal edilir?

Google Chrome koyu temayı iptal etmek veya geri almak için Chrome üzerinde ayarları açın ve görünüm kategorisi altında yer alan temayı sağ tarafta yer alan sıfırlama kutucuğuna tıklamanız yeterli olacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve TheNightMare.


ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google Chrome koyu modu Windows 10 ve MacOS üzerinde aktif edebilirsiniz. Farklı sistemler için koyu mod temasını kullanarak aktif edebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
bloxx02

bloxx02

Üye
Bişi sorucam konuyla alakasız uc browser pc için olan tarayıcının Türkçe Versionunu Siteye eklermisiniz
 

Benzer Konular



Üst Alt