Haydar
Emekli Yönetici
Et Suyu Çorba
Malzemeler:
Tranç et: 500gr
Havuç:1ad
Kabak:1ad
Patates:1ad
Sogan:1ad
Dereotu:1ad
Maydonoz:1ad
Kereviz:1ad
Tereyag:75gr
tuz:yok
baharat:yok
Yapilis Tarifi
Etleri iyice yikayip 180c firinlayalim 30 dk.
Sebzeleri iyice yikayalim tarim ilaçlari çocuklarda bagirsak enfeksiyonu yapar.
Tencereye yagi ekleyip etleri kavurmaya baslayalim 25-30 dk kavuralim. Ardindan bütün sebzeleri ekleyip kavuralim dereotu,maydonoz dahil.
Suyu ekleyip kaynatalim etler pisene sebzeler parçalanincaya kadar. Et ve sebze pistikten sonra temiz tencereye suyunu süzelim ve sebze ve et dahil blendirdan çekelim tencerede kaynattigimiz suya tekrar döküp bir tasim kaynatalim.Ozlestikten sonra altini kapatalim.
Tranç et: 500gr
Havuç:1ad
Kabak:1ad
Patates:1ad
Sogan:1ad
Dereotu:1ad
Maydonoz:1ad
Kereviz:1ad
Tereyag:75gr
tuz:yok
baharat:yok
Yapilis Tarifi
Etleri iyice yikayip 180c firinlayalim 30 dk.
Sebzeleri iyice yikayalim tarim ilaçlari çocuklarda bagirsak enfeksiyonu yapar.
Tencereye yagi ekleyip etleri kavurmaya baslayalim 25-30 dk kavuralim. Ardindan bütün sebzeleri ekleyip kavuralim dereotu,maydonoz dahil.
Suyu ekleyip kaynatalim etler pisene sebzeler parçalanincaya kadar. Et ve sebze pistikten sonra temiz tencereye suyunu süzelim ve sebze ve et dahil blendirdan çekelim tencerede kaynattigimiz suya tekrar döküp bir tasim kaynatalim.Ozlestikten sonra altini kapatalim.