Eski Twitter Tasarımına Dönmenizi Sağlayan Uzantı: GoodTwitter

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Eski Twitter Tasarımına Dönmenizi Sağlayan Uzantı: GoodTwitter


Yakın zamanda gelen güncelleme ile masaüstü Twitter, mobil twitter uygulamasının tasarına benzer bir görünüme sahip olmuştu. Ancak bu yeni Twitter görünümü masaüstünden girenler memnun etti diyemeyiz. Pek çok kullanıcı eski Twitter’ı arıyor. Platformun eski görünümünü özleyenlere güzel bir haberimiz var. Küçük bir eklenti olan GoodTwitter sayesinde eski Twitter tasarımına dönebilirsiniz.

GoodTwitter: Eski Twitter tasarımına dönmek imkansız değil
Ülkemizde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Twitter’ı tasarım değiştirmesi kullanıcıların memnun etmedi. Yoğun eleştiri alan tasarım için Facebook’un aynı olduğu eleştiriler alıyor. Sizde yeni Twitter tasarımını beğenmiyorsanız eskiye dönebilirsiniz.. Chrome ve Firefox eklentisi GoodTwitter, eski Twitter tasarımına dönmenizi sağlıyor. Açık kaynak kodlu ve ücretsiz olarak kurulabilen eklenti sayesinde, tarayıcı istekleri ayarlanarak eski Twitter’ı kullanmanıza olanak sunuyor


Twitter yeni arayüzü getirdiğinde, güncelleme ve yeni özelliklerin yanı sıra hızında oldukça artacağını belirtmişti. Bakıldığı zaman pek çok yenilik ve hızlı bir tasarım görebiliyoruz ancak bu kullanıcıların memnun etmeye yetmiyor. Güncelleme tam 7 yıldır aynı olan görünümün ardından yapılmış en büyük tasarım değişikliği olduğunu da belirtelim. Uzun yıllardın alışılmış bir tasarımı değiştirmek insanları alışkanlıklarından vazgeçirmek hiç kolay değil.

Eski Twitter tasarımına dönmeyi sağlayan uzantı, yeni tasarıma geçiş yapılmadan yalnızca birkaç gün önce yayınlandı. Uzantıya yapılan son güncellemeler ile hatalar giderildi ve şuan içi iyi çalışır durumda. Uzantının 4.7 gibi yüksek bir değerlendirme puanı bulunuyor. Eski Twitter’a dönmek istiyorsanız Google Chrome kullanıcıları , Mozilla Firefox kullanıcıları ise tıklayarak tarayıcıların mağazasından uzantıyı edinebilirsiniz. Eklentinin ücretsiz olduğunu bir kez daha belirtelim.

Althorizon
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman, PALA. ve fatihmenteş
Baydırman

Baydırman

Moderator
Bence yeni tasarım güzel ama beğenmeyenler için faydalı :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34


Üst Alt