Elmalı Hindi tarifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Elmalı Hindi tarifi
Elmalı Hindi tarifi

için Malzemeler :

  • 1 Kg`lık Hindi
  • 2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
  • 1 Taze Soğan1 Soğan
  • 5 Adet Elma veya Portakal
  • 1 Çorba Kaşığı Tozşeker
  • 2 Çorba Kaşığı Sirke
  • 1,5 Su Bardağı Et Suyu
  • 3 Defne Yaprağı
  • Tuz, Karabiber
Elmalı Hindi

yemeğinin hazırlanışı:

</STRONG>1 Porsiyon: 355 kalori.Hindiyi yıkayıp kurulayın.İçine tuz ve biber ekip kıyılmış 1 kuru soğan ile 1 defne yaprağı yerleştirin.Yüzeyine yağ sürüp fırında 1.5 saat pişirin. Elmaları soyup ince ince kıyın bir tencereye alın.
Kıyılmış taze soğan, 2 defne yaprağı, şeker, sirke ve et suyunu ilave edip 10 dak. pişirin. Defneyi içinden alıp püre makinesinden geçirin. Malzemeyi tekrar tencereye alın. Tuz, biber ekip kısık ateşte koyu sos kıvamında pişirin. Hindiyi servis tabağına alın. Hazırladığınız sos eşliğinde sıcak olarak servis yapın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
431
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
2
Görüntüleme
364
Gulu Gulu
Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
311
PALA.


Üst Alt