Elektro Gitar Metodu-1 & Selim Işık İle Gitar Dersleri [Kitap + DVD]

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Elektro Gitar Metodu-1 & Selim Işık İle Gitar Dersleri [Kitap + DVD]
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Selim Işık'ın gitar dersi videolarını izlemişsinizdir belki. Bende elektro gitara yeni başlayan biri olarak bu videoları takip ediyordum :) Fakat Selim abi bir kitap çıkarmış ayrıca kitapla beraber HD ders videolarıda geliyor. Bu kitabın devamıda gelecek gibi görünüyor ;) Benim fikrimi sorarsanız kesinlikle almalısınız!

Duyuru Videosu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kitabın İçeriği

Bu Metodu diğerlerinden en büyük farklarından biri, sadece çaldırmaya değil üretmeye de kanalize etmesi olacaktır. Başlangıç seviyesinde dahi öğrenciyi ezberciliğe değil, kendi melodilerini yazmaya, kendi sololarını ve ritimlerini tasarlamaya yönlendirmeye çalışacağım. Bunlarla ilgili çokça doküman sağlayacak interaktif bir ortam yaratacağım.

Bu kitabın içindeki şarkı çalışmaları konunun ilerleyişine göre hazırlanmıştır. Konuyu ya da teknikleri kavrayıp kavramadığınızı gösterecek ve ilerletecek çalışmalar olacaktır. Bilindik şarkıları kitapta bulamayacaksınız, bilindik şarkılarda öğrenci müzikal bilgisini kullanmak yerine ezbere çalmaya çalışacaktır bu sebeple öğrendiklerini uygulamayacaktır. Konuyla ilgili örnek birkaç parçayı Guitar pro dosyalarının içinde bulup çalışabileceksiniz ama bu konuda en büyük kaynak internet olacaktır. Bu kitabın işlevi öğrenciye birkaç parça öğretmek değil yeterli seviyeye gelerek ne istersek çalacak hale gelmektir hatta düzenleme ve doğaçlama yapmayı sağlayacak seviyelere kadar çıkmaktır.

Kitabın kendi içinde de seviye farkları olacak, bölümler halinde ilerlenecektir. Haftalık, aylık hedeflerimiz olacak, bölüm bittiğinde o bölümle ilgili bolca soru sorulacak ve kendinizi test edebilme imkânı sağlanacaktır.

Ek Kaynaklar

Videolar: Kitaplarla birlikte videolar olacağını belirtmiştik, her çalıştığımız bölümü videosuyla takip edebileceksiniz, takıldığımız yerde durup tekrar izleyebilecek bütün teknikleri yakından ve farklı kamera açılarından görebileceksiniz.

Nota programları ve notalar: Aynı zamanda guitar pro programını kullanarak egzersizleri yavaşlatıp hızlandırabilecek kendi partisyonlarımızı yazmayı öğrenebileceksiniz.

Alt yapılar: Çalışma parçaları ve doğaçlama çalışmaları için her şarkının alt yapısına (backing track) da sahip olacak ve üzerine kendi doğaçlamanızı çalabileceksiniz.

Yazar Selim Işık
Yayın Yılı Ekim 2013
Ebat 21x30cm
Sayfa 160
ISBN 978-605-4682-14-0

Selim Işık Gitar dersi metoduna ulaşabileceğiniz adresler.(Arttıkça buraya eklenecektir.) DNR'lara bir süre daha gönderilemeyeceğini haber aldım.

Jazz Studyo & Müzik Aletleri (Ordu)
Gündem Müzik ve Çınar Müzik (Denizli)
Kitapsan (Adana)
Bülbül Müzik (Antalya)
Kabalcı Kitabevi (İstanbul)
Pera Müzik (Kadıköy)
İstanbul Piyano (Kadıköy)
Beyaz Adam Kitabevi (Bakırköy)
Varol Müzik (Tünel)
La Fa (Tünel)
Cihangir Müzik Evi (Taksim)
Dost Kitabevi (Ankara)
Diva Müzik (Konya)
Bemol Müzik (İzmir)
Diyez Müzik (Bursa)
Can Müzik (Samsun)
Ezgi Müzik (Bolu)

İnternet üzerinden almak isterseniz

(kitap yurdu) *indirimde*


(kitap yurdu- Avrupa) *indirimde*


Gitar teknikleri


gitti gidiyor


Bemol müzik
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Darqos ve CryDaqqeR


HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ben siparişimi verdim :)
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi :)
 


Üst Alt