çinekop nasıl pişirilir


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

500 gr çinekop balığı
1 adet limon
Yarım fincan sıvıyağ
1 adet soğan
Tuz
Karabiber
Maydanoz

Yapılışı:

Balıkları yıkayıp suyunu süzdürünüz Tuzlayıp biberleyiniz Bir fincan sıvıyağ döküp balıkları yağlayınız, ızgaraya diziniz, 10-15 dk altını üstünü pişiriniz Maydanozu ince kıyınız Soğanı piyaz sağanı gibi doğrayıp tuzla ovduktan sonra yıkayınız ve maydanozu katınız Bir limonun suyunu da sıkıp, maydanoz ve soğan karışımına koyup hepsini karıştırınız Balıklar pişince servise alıp bu sosla beraber servis yapınız
 
  • Beğen
Tepkiler: tragedie


tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
öyle bir anlatım Olmuşki bir an. biraz sonra balık masaya gelicekmiş gibi hissettim budamı gol değil :(
 
  • Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

bırazda meslegımı yapıyım dımı forumda:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt