CheckHub Net Güvenilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Seyfi_001

Üye
    Konu Sahibi
CheckHub Net Güvenilir mi?
Kızıma bakıyordum, dün nihayet buldum uygun da fiyatı. Ama taa İzmir‘ de. Nasıl güvenli ödesem acaba checkhub.net var ama kullansam mı, başka kullanan var mı? Tam da kızımın istediği model kaçırmak da istemiyorum hemen ödeyip garantiye almak istiyorum. Cevapları merakla bekliyor olacağım karar vermek için
 


arslan3332

arslan3332

Üye
Sahibinden e get ilanı açtırıp ödeme yapabilirsin
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Vuvuzela99

Üye
sahibindende ve benzeri get sistemlerinde satıcılar artık get ilan açmıyor malesef. ben de alacak oldum da yaklaşık 10 kişiye sordum açmadılar nedeni ise içinden ram hdd vs parçayı alıp veya başkasıyla değiştirip iade etmeleriymiş. get alıcıyı koruyor tamam ama satıcıyı korumadığı için de satıcılar yanaşmıyor artık. checkhab'a gelince, ben kullandım sorun yaşamadım açıkçası.
 
  • Şaşırdım
Tepkiler: arslan3332
arslan3332

arslan3332

Üye
Bizim ülkede şeytan ihracatı yapılsa petrol zengini ülkelere fark atıp dünya zengini oluruz ne olursa olsun işin sahtekarlığını buluyorlar malesef.:gun1::seytan::(6):
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.

Vuvuzela99

Üye
Kesinlikle haklısın kardeş. Allahtan müslüman ülkeyiz de bu kadar yapıyoruz, bir de ateist olduğumuzu düşünsene, ben düşünmek istemiyorum. Bunları yapan şerefsizlere de sorsan inançlı insanlar. Son 18 yılda bir şeyi çok iyi öğrendim, din insanı iyi yapmıyor. Aileler çocuklarına öncelikle ahlak eğitimi vermeli.
 
  • Beğen
Tepkiler: arslan3332


Üst Alt