Bip Sohbet Geçmişi Nasıl Silinir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bip Sohbet Geçmişi Nasıl Silinir ?
Türkiye merkezli en büyük GSM operatör şirketlerinden biri olan Turkcell sahip olduğu on milyonlarca müşteriye 7 / 24 hizmet vermek için elinden gelen çabayı gösteriyor. Bu kapsamda sayısız hizmet ve servis ile bütün kullanıcılarının ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalışan şirket piyasaya geçtiğimiz yıllarda sürdüğü Bip mesajlaşma uygulaması ile dünyaca ünlü Whatsapp uygulamasına rakip olmak istemişti.

Yaptığı kampanyalar ve reklamlar sayesinde kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Bip mesajlaşma uygulaması şuanda Türkiye ve diğer birçok ülkede aktif olarak kullanılıyor. Sesli sohbet, videolu görüşme ve yazılı mesajlaşma gibi birçok farklı özellik sunan Bip uygulaması ayrıca sürpriz hediyeler ile Turkcell kullanıcılarına ayrıcalık tanıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bip sohbet geçmişi silme işlemi için öncelikle uygulamayı açın ve mesajlar bölümüne girin. Sonrasında silmek istediğiniz kişi veya grup sohbetinin üzerine gelerek parmağınız ile sola kaydırın. Karşınıza "daha fazla" seçenekleri çıkacaktır. Burada yer alan sohbeti sil seçeneğine tıklayın ve tüm mesajları sil seçeneğiyle bütün sohbet geçmişini silebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular



Üst Alt