Beşamel sos tarifi

Sponsorlu Bağlantılar

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Beşamel sos tarifi
Malzemeler

4-6 kişilik

2 ½ su bardağı kaynar süt
1 kahve fincanı un
1 çorba kaşığı margarin
az tuz
Tarif

Yağı küçük bir tencerede eritin. Unu ekleyin ve ağır ateşte karıştırarak kavurun, üç dakika sonra ateşten alın. Beş dakika dinlendirin ve sonra çırparak kaynar sütü ekleyin. Orta ateşte karıştırarak bir kere kaynatın ve sonra ağır ateşte zaman zaman karıştırarak 10 dakika pişirip süzün.
 


love_warior

Üye
süt kaynar olunca tabiki topaklanma olur ve süzmek gerekir
 

hasanaşçı

Üye
beşamel sosta benim bildiğim süt soğuk ekleniyordu
 

pelın_

süt soguk eklenır sıcak su kesınlıkle konulmaz
 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
309
PALA.
Gulu Gulu
Cevap
1
Görüntüleme
435
Baydırman
SpyChef
Cevap
1
Görüntüleme
661
Marco Laren


Üst Alt