Bamya Güveç Tarifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Bamya Güveç Tarifi
Malzemeler

500gr bamya
250gr kuşbaşı et
3adet soğan
4kaşık sıvıyağ
1kaşık salça
1bardak un
tuz
su

Tarif

Bir tencere içinde eti soğanı kavurun, doğranmış domatesi ekleyin hafif sote olsunlar. Bu arada bamyaları ayıklayın ve hepsini güveç tenceresine yerleştirin. Tuzunu suyunu ayarlayın, sulandırılmış salçayı gezdirin. Unu bir kapta ½ bardak kadar su ile karıştırıp hamur yapın, merdaneyle tencerenin ağzını kapatacak kadar açın ve tencerenin ağzına gerin. Üste de kapağını kapatın ve 200derecede pişirin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
431
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
383
Gulu Gulu
SpyChef
Cevap
1
Görüntüleme
664
Marco Laren
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
382
Haydar


Üst Alt