Ballı Kuru Kayısı tarifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Ballı Kuru Kayısı tarifi
Ballı Kuru Kayısı tarifi

için Malzemeler :

  • 100 gr kuru kayısı
  • 300 ml sıcak su
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 300 gr yoğurt
  • 2 yumurta beyazı
  • kedidili bisküvi, servis için
Ballı Kuru Kayısı

yemeğinin hazırlanışı:

</STRONG>1 Porsiyon: 135 Kalori.

Kayısıları sıcak su dolu kabın içinde en az 4 saat veya mümkünse geceden ıslatın. Kayısıları ve suyu bir tencereye aktarın. Balı ekleyip üzerine kapatıp 20 dakika, kayısılar yumuşayıncaya dek, pişirin. Tencere ateşten alıp tamamen soğumaya bırakın. Kayısıları pişme suyu ve yoğurtla birlikte blender`da karıştırın. Blender yerine kayısıları süzgeçten geçirip, önce pişme suyu sonra da yoğurudu katıp karıştırabilirsiniz. Yumurta beyazlarını iyice çırpın. Metal bir kaşıkla 1 yemek kaşığı yumurta beyazım püreye ekleyip karıştırın. Köpüğü ayaklı bardaklara koyup servis yapana dek buzdolabında tutun. Bisküvilerle servis yapın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
312
PALA.
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
431
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
383
Gulu Gulu
diyetler
Cevap
0
Görüntüleme
513
diyetler


Üst Alt