Bahçıvan Kebabı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Malzemeler

1kg koyun eti
80gr margarin
200gr arpacık soğanı
150gr çalı fasulyesi
50gr iç bezelye
2adet dolmalık biber
2adet domates
1adet kabak
dereotu
1,5bardak su
tuz

Yemek Tarifi

Bir tencerede yağı kızdırıp eti kavurun, suyunu salıp çeksin; arpacık soğanları ekleyin ara ara karıştırarak 15dk daha kavurun, soğanlar ölsün. Ardından kabuksuz doğradığınız domatesleri katın 1-2karıştırıp doğradığınız biber, fasulye ve suyu ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Tencerenin kapağını kapatarak 1,5saat pişirin. Etler yumuşayınca kabak ile bezelyeyi tencereye katın 15dk daha kaynatıp ocaktan alın. Kıyılmış dereotu serpip servis sunun.
 
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
kabak bozmuş işi :D
 
BYFECI

BYFECI

Üye
Bu konulara açken bakmak iyi olmuyor :D

:tşk:
 
hikmet366

hikmet366

Üye
t9 yanlış yazmış

- - - Eklendi - - -

t9 yanlış yazmış
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
hadi bakalım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt