Ançuez Ezmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Ançuez Ezmesi
kapari, 1 çorba kaşığı zeytinyağına yatırılmış
6 adet ançuez, zeytinyağına yatırılmış
1 kahve fincanı maydanoz, kıyılmış
2 çay kaşığı limon suyu
3 adet yumurta
100 gr tereyağ
karabiber
tuz
Yumurtaları katı olarak haşlayın, sarılarını alıp, iyice ezin. Ançuezlerin kılçıklarını ayırdıktan sonra, blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Kaparileri havanda iyice dövün. Tereyağını küçük parçalara böldükten sonra, tahta kaşıkla yardımıyla iyice ezip krema kıvamına getirin. Sonra buna tuz, karabiber serpip maydanoz, yumurta sarısı, kapari ve ançuez ilave edin. İyice karıştırıp birbirlerine yedirdikten sonra, 1-2 damla limon suyu damlatın. Bu şekilde hazırladığınız ezmeyi, kanepe ekmeklerine sürüp servis yapın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
335
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
1
Görüntüleme
435
Baydırman
SpyChef
Cevap
0
Görüntüleme
618
SpyChef
SpyChef
Cevap
1
Görüntüleme
661
Marco Laren


Üst Alt