5800 dan terfi etmek istiyorum yardımcı olur musunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasha14

pasha14

Üye
C7 al yazılımını güncelle tek bi sorun bile yaşama.
 


Emre-45

Emre-45

Üye
C7 al yazılımını güncelle tek bi sorun bile yaşama.

Nokia kullanıyorsun bence C7 almalısın ama değişiklik istiyorum aldığımı çözerim dersen Galaxy Gio sana göre gibi geliyor ayrıca Wave 2 var. Wave 2 mi Galaxy Gio mu dersen Wave 2 daha iyi. Ama bana göre Wave 2 mi yoksa C7 mi dersen C7 daha iyi bir seçim olarak görünüyor.. HTC Wildfire herşeyi tamam güzel ama ekranı iyi değil. Bu devirde en önemli olan özelliklerin başında geliyor ekran.Wave 2 3.7" C7 ise 3.5" kullanıyor.Zate akıllı telefonlarda 3.5" standart gibi birşey.
İşlemci özellikleri dersen Symbian 3 , 680 lik işlemci ve 300 lük gpu kullanıyor. Ve işletim sistemleri arasında en az işlemci kullanan sistem de Symbian. Wave de ise 1000 lik işlemci mevcut.
 
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Nokıa yı bu devirde iş görmez android 2 yıl sonra ve bu sene çoşacak göreceksin:yuru
 
61semih

61semih

Üye
arkadasım wildfire iyidir hoştur ama bana kalırsa gio veya wave arasında bır tercıh yapmalısın hala almadıysan şayet.wave2 nın donanımı daha ıyı giodan ama gioda androit var işte.bada da hd oyun uygulamalar var ya gerçi..hantan telefon onerılerıne kulak asma androıtlı telefonların cıkısı ıle sanbyanlı telefonların çöküşü bariz nokia açıklamalar wm ile çalışma kararı alması vs .........
 
silver021

silver021

Üye
bu kadar öneri arasında samsung wave 2 vede c7 çok fazla önerilmiş ancak android olmayan nerdeyse tüm telefonlar verilmiş. htc wildfire senin istediğin telefon bence. ona geçmeni tavsiye ederim. htc kullanıcılarının şikayetleri yok dencek kadar az.(pil sorunu hariç) htc çok iyi telefonlar üretiyor bu son sıralar. keşke daha fazla 300tl yukarı çıkarsan limiti htc desire almanı tavsiye ederdim.
 

nonamex

Üye
Symbianli bir cihaz alma kesinlikle
 
muryan23

muryan23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yoğun tartışmalar sonucunda:) samsung gio aldım bugün itibariyle. şu ana kadar kurcalamalarıma göre güzel bir telefon.yalnız android marketten skyfire ı kuramıyorum.ülkenizde desteklenmiyor gibisinden bir uyarı veriyor. yüklenmiyor mu skyfire?
 
TADAHIKO

TADAHIKO

Üye
bunları araştır istersen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt