Takılmayacak gibi değil...Ben de ona takıldım
Acısı ??? Nerden biliyorsun ki acı olduğunutuzla tuzla ye ) yada limon sıksaymş üstüne acısını alırdı
Acısı ??? Nerden biliyorsun ki acı olduğunu
- - - Eklendi - - -
Bi de tarif veriyor limon sık diye tecrübe var sanki
Bu konu dağılır
oo her akşam yiyoruz dün hatta annem kurbağa bacağı yapmştı ketçap mayonezle süper olyr dene
Bu konu dağılır
- - - Ekleniyoooooooooooooooooorrrrrrrrr Huuuoooooooop Eklendiiiii - - -
Salyangoz haşlama tarifi de verir misin
alpaslan ustadan tarifler: 20 tane sümüklü bôceği alıyorsunuz 20 dk kadar haşlıyorsunuz soğuncaya kadar (20dk) hamam böceği eziyoruz soğuduktan sonra hamam böceklerini solucanların üstüne boşaltıyoruz 1saat fırında ısıttıktan sonra afiyet olsun
sanada pıtonu yedırmek lazımaa neresi iğrenç
sanada pıtonu yedırmek lazım