Duyuru 2017 Yılbaşı Özel Çekilişi Hakkında Bilgi (Katılım Süresi Uzatıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
2017 Yılbaşı Özel Çekilişi Hakkında Bilgi (Katılım Süresi Uzatıldı)
Değerli Üyeler,

2017 Yılına girerken üyelerimize özel olarak ücretsiz katılım şansı ile yaklaşık 2 hafta önce başlattığımız ve 3 üyemize sırasıyla Sony Playstation 4 Oyun Konsolu, General Mobile GM5 Akıllı Telefon ve Taşınabilir Şarj Cihazı hediye edeceğimiz çekişimizin katılımları 31 Ocak 2017 tarihine kadar uzatılmıştır.

Normalde çekiliş katılımları 31 Aralık 2016 tarihinde bitecek ve 1 Ocak 2017 tarihinde çekilişle videolu olarak kazananları duyuracaktık. Ancak çekilişe başlattığımız tarihlerde ülke gündemiyle alakalı olarak twitter ve diğer sosyal ağlardaki erişim problemleri nedeniyle birçok istenen katılımı üyelerimiz yapamadı. Sosyal medya tarafında yeni yeni erişim sorunlarının düzelmesi yanında sonuç olarak katılım için çok az bir zaman kalmış oldu ve biz 2.5 milyon üyesi olan dev bir aile olarak, elimizde olmayan nedenlerden yeterli sayıda kişinin çekilişe katılımını sağlayamadık.

Çekilişin ilk açıldığı gün şartlarımızda, çekilişe en az 400 üyemizin ismini yazdırmasını beklediğimizi, aksi takdirde uzayıp erteleneceğini hatta iptal edilebileceğini belirtmiştik. İptal etmiyoruz, hediyelerimiz ofiste yeni sahibini bekliyor! ancak katılım süresini uzatıyoruz. Bu süreçte, önümüzdeki 1 ayda katılım şansı tüm üyelerimizin devam etmektedir. Bir yandan, tüm sosyal medyada tanıtım kampanyalarımızla çok daha fazla kişiye ulaşarak, gerekli katılım sayısı olan 400 e ulaşacağımızı düşünüyoruz.

Çekilişe mevcut katılım yapanların hiçbir şey yapmasına gerek yok, katılım listesi mevcut sırasıyla korunmaktadır. Bundan sonraki katılacak arkadaşlar da çekiliş sırasına isimlerini yazdıracak ve yarışmanın tüm şartları sağlandığı takdirde 31 Ocak 2017 tarihinde katılımların tamamını kapatarak, 1 Şubat 2017 tarihinde çekişimizi ve kazanan talihlileri, çekiliş videoları ile birlikte duyuracağız ve hediyeleri sahiplerine ulaştıracağız.

Anlayışınız için teşekkürler, İYİ SENELER.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall, trakkars, Aybin.Kilic ve 8 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt