2017 Armadi Çelik Kapılar ve Tüm modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2017 Armadi Çelik Kapılar ve Tüm modelleri
Armadi çelik kapıları en kaliteli ve güvenli sistemlerin son teknolojiler kullanılarak üretildiği, tüketicilerin bir numaralı tercihini oluşturan markanın adıdır. Çelik kapılar ev ve iş yerleri için farklı özelliklerle tasarlanarak üretilirken çelik kasalar da firmanın ürettiği diğer ürünler arasında yer alıyor. Armadi çelik kapılarını inceleyecek olursak:

Multi Sistemli Çelik Kapılar: On üç farklı bölgeden kilitlenebilen kapı, dışarıdan gelebilecek darbelere karşı 8.5 santimetre kalınlığında gövde tipi ile tasarlanmıştır. Kanat yüzeyi hoş görünümlü ahşap tasarımla kaplanmış ve dış panel özellikleri değişebilir niteliktedir. Dilerseniz kendi zevkinize uygun olarak istediğiniz mdf ahşap kaplamayı seçebilirsiniz.

Mono Sistemle Tasarlanmış Çelik Kapılar: İki kol, yedi nokta ve üç tur kilitlenen kapı güvenlik sistemlerinin çokça kullanıldığı ürünler arasında. Ağır ve güçlü darbelere karşı koyabilmek için 8.5 santimetre kalınlığında kanat gövdesi kullanılmıştır. Dış taraftan komple sac ve iç taraftan on beş santimetre trapez kullanılarak ses ile ısı yalıtımının sağlanması amaçlanmıştır. Kanat çevresinde 304 kalitede paslanmaz kuşak kullanılmış olup kanat içinde sekiz milimetre mdf ve deniz tutkalı ile komple preslenmiştir.

Yangın Kapıları ve Özellikleri: 120 dereceye ulaşan ısıya dayanıklı olarak geliştirilen Armadi yangın kapıları teknik olarak kanat bir milimetre iç ve bir milimetre dış olmak üzere sacdan mamüldür. Kanat altı santimetre kalınlığındadır ve taşyünü kullanılarak doldurulmuştur.(Taşyünü için belirnenen yoğunluk miktarı: 0.70 m3) Kapının çelik kasası 1.5 milimetredir. 10 ve 60 cm aralığındaki tüm duvarları örtebilir niteliktedir. Kapı menteşeleri yay menteşe kullanılarak üretilmiştir. Yangın kapısına ek olarak tasarlanan özellikler arasında: ister kilitli ister kollu kullanımı tercih edebilmeniz, yer alıyor.

Parmak İzi ile Kilitlenebilen Kapılar: Bir saniye bile sürmeyen parmak izi kontrolü yapabilen sistemli kapılar aynı zamanda estetik tasarımı, anahtarla açılabilir akıllı özelliği ile farklılığını ortaya koyuyor. Parmak izinin yanında Armadi çelik kapıları uzaktan kumanda kullnarak kodlu sistemle de açıp kapatabilirsiniz. Acil ya da elektrik kesintisi, pilin azalması gibi durumlardan etkilenmeyecek şekilde tasarlanan kapılar istediğin her an sorunsuz şekilde çalışmaya devam edecektir.
 


Üst Alt