2016:::2020 Nostradamus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2016:::2020 Nostradamus
Nostradamus Ortadoğu kökenli bir Mehdi'nin Asya'da belireceğini ve onun gelişiyle Dünya'nın 2016-2020 yılları arasında Altın Çağ'a gireceğini söylüyor.

Ünlü Alman edebiyatçı Goethe'nin "Sürekli yaşamın sırrının izlerini süren zamanın ardındakileri görebilen o zamana kadar akıl edilememiş bağlantıları çözümleyen kişi..." satırlarıyla tasvir ettiği Nostradamus için uzmanlar sadece savaş kan gözyaşı ve felaketleri gördüğü gerekçesiyle 'karamsar kahin' yakıştırması yapıyor.
İYİLİĞİN SAVAŞI
Ancak bugünkü bölümde ünlü kahinin 'barış'ın hüküm süreceği günleri ve öncesinde Mehdi'nin dünyaya gelişini' anlattığı kehanetlerini yayınlıyoruz. Kahin Mehdi'den kitabın onuncu cildinin 75'inci dörtlüğünde bahsediyor: Uzun süredir beklenen kişi hiç dönmeyecek Avrupa'ya; Asya'da ortaya çıkacak Hermes'in birliğinden gelen biri Doğu'nun bütün krallarının üstünde ünlenecek. Şifre çözücüsü R. W. Velch bunu şöyle yorumluyor: "Kahin 'beklenen kişi' ile Mehdi'yi kastediyor. Ve Mehdi Asya'da ortaya çıkıyor." Ancak üçüncü satır Velch ve diğer şifre çözücüler arasında tartışma başlatıyor: 'Hermes'in birliğinden gelen biri.' Hermes Mısır mitolojisinde 'Tanrılar'ın mesajcısı'dır. Yani Nostradamus Asya'da ortaya çıkacak bu liderin aslında Ortadoğu'dan Mısır'dan geleceğini görmüş olabilir. Bu nedenle Velch ve diğer şifreciler de bu satırı "Ortadoğu kökenli Mehdi Asya'da belirecek" diye özetliyor. Peki Mehdi ne zaman gelecek? Şifre çözücüler bu tarihi "Altın Çağ" olarak yorumluyor. Peter Lorie savaşların ardından insanoğlunun güzellik ve barışla tanışacağı bu çağın başlangıç tarihini dahi veriyor: 2016-2020 "Kötülüğün iyilikle savaşı" ile ilgili Nostradamus'un kral II. Henry'ye yazdığı mektubu inceleyen Lorie mektubun son satırlarına dikkat çekiyor: Bugün bugün ve biraz zaman sonrası yok olacak. Bu uzun süren dönemden sonra Satürn'ün saltanatı Altın Çağ yeniden başlayacak. Kullarının acısını hisseden yaratıcı Tanrı Şeytan'a dipsiz kuyunun derinliklerine gidip orada bağlı kalmasını emredecek. Daha sonra Tanrı ile insanoğlu arasında evrensel bir barış başlayacak. Ve Şeytan bin yıl boyunca orada bağlı kalacak. Ve daha sonra bağlarından kurtululacak.

ŞEYTAN'IN GELİŞİ
Lorie'nin iddiasına göre Kahin 'evrensel barış' kelimesi ile Mehdi'nin geleceği Altın Çağ'a dikkat çekiyor. Dizimizin ilk gününde belirttiğimiz gibi Nostradamus'un 1000 yıl süreceğini öne sürdüğü Altın Çağ'dan sonra Şeytan dünyaya geri dönecek Şeytan'ın Altın Çağ sonrası döneceğini yorumlayanlardan biri de Velch. Mehdi kehanetinin gerçekleşme oranının yüzde 90 olduğunu belirten Velch bunun nedenini de şöyle açıklıyor: "Kahinin yaşanacak zor günlerin sonunda insanların gökyüzüne açılacakları yepyeni bir çağdan bahsederek kehanetlerini noktaladığına dikkat etmek gerekir. Tüm Ezoterik Gelenekler'de bahsedilen 'Altın Çağ' inancı Nostradamus'un ifadelerinde de yer almıştır."
 


Laz¥

Laz¥

Üye
Teşekkürler
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim :oke:
 
oguziverson

oguziverson

Üye
bilgi için saol
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt