2015 Yatak Odası Dekorasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
2015 Yatak Odası Dekorasyonu
Yatak odanızı yeniden yaratmaya ne dersiniz? Tarzınızı yansıtacak bir yatak odası tasarlamak istiyorsanız, işe yeni dekorasyon trendlerini takip ederek başlayabilirsiniz. 2015 yatak odası dekorasyonu trendleri, birçok farklı renge bir arada yer veriyor. Bu yıl yatak odalarında kalabalıktan uzak, sade ama stil sahibi dekorasyon hakim olacak. Siz de yatak odanıza şık bir görünüm katmak istiyorsanız, vereceğimiz önerilere kulak verin.



  • Yatak odası dekorasyonunda yenilik yaratmak için, tavan dekorasyonuna önem verebilirsiniz. Tavanda şık bir ayna ya da deniz manzarasına ne dersiniz? Eğlenceli bir gökyüzü manzarası da yine tavan dekroasyonu için iyi bir seçenek olacak.
  • 2015 yatak odası dekorasyonu seçenekleri arasında, yerden tasarruf sağlayan gömme dolapların öne çıktığını görüyoruz. Özellikle küçük yatak odası dekorasyon önerileri arasında gömme dolaplar oldukça iyi bir seçenek oluyor.
  • Yatak odanızı biraz renklendirmeye ne dersiniz? Kırmızı, sarı, saks mavisi, yeşil, pembe ya da mint yeşili gibi cesur renkleri yatak odanızda kullanmaktan çekinmeyin. Duvarlarda, aksesuarlarda ya da tekstil ürünlerinde bu renkleri kullanarak mekana hareket kazandırın.
  • 2015 yatak odası dekorasyonu, birçok farklı seçeneğe bir arada yer veriyor. Modern, klasik, vintage, pop art ya da ne olursa olsun, yeni yılda yatak odanızda kalabalıktan uzak bir görünüm yaratırken, bu sadeliği tamamlamak için canlı renkleri tercih ederek kontrast yaratın. Beyaz mobilyalarınızı mint yeşili duvarlarla renklendirmeye ne dersiniz?
























 
omer.talha

omer.talha

Üye
:horse:
 

Benzer Konular

Marco Laren
Cevap
1
Görüntüleme
2K
omer.talha
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
861
Marco Laren
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Marco Laren
Cevap
1
Görüntüleme
854
omer.talha


Üst Alt