2015 Ev Dizayn Örnekleri

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
2015 Ev Dizayn Örnekleri
Ev dizayn etmek, kolay gibi görünse de aslında oldukça meşakkatli bir iştir. Evinizin dekorasyonu, kendi tarzınızı yansıtsın istiyorsanız, o zaman 2015 ev dizayn örnekleri arasında, yeni yılın dekorasyon trendlerini bulabilirsiniz. Yeni ev döşeyecekler için, yeni yılda harika öneriler var. Ama öncesinde ev dekorasyonunda nasıl bir tarz yaratacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Klasik, modern, şık ya da vintage tarzda bir ev dekorasyonu için, dekorasyon dergilerine ya da dekorasyon mağazalarının yeni koleksiyonlarına göz atabilirsiniz.



Mutfak, salon, oturma odası ya da yatak odalarında, yeni yılda şık ve dikkat çekici bir dekorasyon görünümü yaratmak için, 2015 ev dekorasyon örnekleri size ilham verecek. Mutfak dekorasyon trendlerine baktığımızda, klasik renklerin yerini canlı ve pop tasarımların aldığını görüyoruz. Parlak mutfak dolapları, yeni yılda mutfak trendleri arasında yer alıyor. Salon ve oturma odalarına baktığımızda ise iki tarzın bir arada kullanıldığını görüyoruz. Vintage ve modern ya da klasik ve vintage tarzın bir arada kullanıldığı salon dekorasyonu, yeni yılda yenilik yaratıyor.


2015 yılında, canlı renkler ön planda. Modası geçmeyecek bir renk olan bej rengi koltuk seçimini, canlı renkte duvarlar ya da aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz. Her zaman şık, trend ve modern bir görünüm yakalayabileceğiniz canlı renkli mobilyalar, 2015 ev dizaynörnekleri arasında da karşımıza çıkıyor. Bu tarzda aksesuarları bulmak için, Concept mağazaları ziyaret edebilirsiniz.

İşte en güzel, 2015 ev dizayn örnekleri:





















 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
358
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Marco Laren
Marco Laren
Cevap
1
Görüntüleme
801
omer.talha


Üst Alt