2014-2015 Sonbahar - Kış Bayan Modası

Sponsorlu Bağlantılar

myfikir

Üye
    Konu Sahibi
2014-2015 Sonbahar - Kış Bayan Modası
Örgülerin gücünü fark eden modacılar bu sezon bizi sarıp sarmalıor Naturel tonlarda iri örgülü kazaklar bu trendin merkezinde. Şık görünümlü püsküllü etek ya da metalik pırıltılarıyla yüksek belli kısa şort, örgü modasının doğal cazibesine giden yolu açıyor. Bu dönem ayakkabılar da çok rahat: Sağlam, bağcıklı çizmelerin, bilekte biten botların ve kalın topukların her çeşidi bu sezon bizimle. Beyaz ve krem tonlar zarafetinizi kışa taşımanıza yardımcı oluyor.



Tıpkı bir prenses gibi… Üstelik çok da rahat! Günlük hayatlarında yumuşacık yünlülerine bürünen iş kadınları SONBAHAR/KIŞ sezonunda yine CATWALK ayakkabılar üzerinde. Parlak renklerdeki grafik desenler modanın ruhunu hissettiriyor. İlk sıradan alkış sesleri yükseliyor.



Renklere Heyecan verici mini elbiseler, grafik desenlere bürünmüş gece kıyafetleri, parlak renkler ve her daim zarif pelerinler. Peki, yine de en çok istediklerimiz için bir liste yapabilir miyiz? Moda hayal kurmak ve yaratmak da değil midir? Belki de annemizin hala sakladığı güzel bir elbisesi vardır. İnce bantlı pumps ve renkli spor ayakkabılar da uygun fiyatlardayken, trendi kaçıramayız.



Sade guçludur

Düz renkler, oversize manto ve ceketler, yüksek belli pantolonlar ve mini etek boyları, hepsi iş dünyasının ilgi alanına girdi.

Klasik kombinasyonlarda akışkan kesimler ve kaliteli malzemeyle modanın incelikleri belirginleşiyor. Pumps, Oxford ve makosenler, giyimine özen gösteren iş kadınlarının bu trenddeki ayakkabı modelleri. Bu seçime en uygun çanta, laptopunuzu içine alacak genişlikte olmalı. Yazının devamı ve daha fazla model için
 


Üst Alt