2013 Renault Espace

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
2013 Renault Espace




İlk olarak 1984 yılında piyasaya sürülen Escape modelinin dördüncü nesili 2003 yılında piyasaya sürülmüştü. Ülkemizde satışa o kadar eski tarihlere dayanmasa da kısa sürede beklentileri karşılayan Escape önümüzdeki yıl için daha da iddialı olmayı planlıyor. Önümüzdeki yıl için ikincdefa revize edilecek olan dördüncü nesil Escape daha önce 2006 yılında revize edilmişti. 2006 yılında geçirdiği makyaj operasyonu ile başarısını artıran Escape’in bu güncellenmesi çok detaylı olmasa da Renault’un değişen tasarım çizgisi doğrultusunda yenilendiğini görüyoruz.Renault’un son dönemdeki diğer modelleri ile alışmaya başladığımız yeni tasarım çizgisini bu modelde de görmek mümkün. Tasarım olarak daha keskin çizgilere kavuşan 2013 Escape, önde daha büyük kullanılan logo ve revize edilen ızgara tasarımı ile selefinden ayrılıyor. Ayrıca far tasarımlarındaki küçük değişikliklerde yeni Escape’de yer alacak.

Arabanın iç mekanına baktığımızda teknoloji olarak selefinin oldukça önünde olduğunu görüyoruz. GPS navigasyon, Bluetooth – AUX – USB bağlantıları, dikiz kamera, araka koltuklarda bulunan eğlence sistemi farklı donanım paketlerinde opsiyonel olarak sunulunacak yeniliklerden bazıları. Konfor olarak ta güncel modelden farklılıklar içeren 2013 Renault Escape, alacantra deri döşemesi ile ticari modellerde alışık olmadığımız bir lüksü kullanıcılarına sunuyor.
MPV sınıfında yer alan ancak sınıfındaki diğer arabaların çoğuna göre daha büyük olan Renault Escape 2013 yılında iki yeni motor seçeneğine sahip olacak. Biri dizel diğer benzinli olan motor seçeneklerinden dizel olanı; 2.0 litre hacimli dCi motor seçeneği. Bu motor seçeneği üç farklı güç seviyesine sahip. Bunlardan birincisi 130 beygir gücünde (96 kW / 128 hp), ikincisi 150 beygir gücünde (110 kW / 148 hp) ve üçüncüsü ise 175 beygir gücünde (129 kW / 173 hp). Yakıt tüketim değerleri ise 100 km’de karma olarak 5.7 litre ile 6.4 litre arasında değişiyor. Benzinli motor seçeneği de 2.0 litre hacme sahip. Güç değerleri basınla paylaşılmazken 100 km’de karma olarak 8.5 litre yakıt tükettiği belirtildi.
Yeni Renault Escape bu sene Temmuz ayında tanıtımı yapılacak ve ardından 2013 model olarak satışa sunulacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt