2013 Kia Sorento

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
2013 Kia Sorento






Koreli üretici başarı yakaladığı modellerden birisi olan Sorento’yu önümüzdeki yıl daha da iddialı hale getirmek için hazırlıklarını tamamladı. 2013 yılına makyajlanarak girecek olan Kia Sorento’da teknik iyileştirmelerde bulunuyor.
Bugün ilk görüntüleri basınla paylaşılan 2013 Kia Sorento, bu yılın son çeyreğinde satışa sunulacak. Yeni Sorento’ya ilk bakışta ön ve arka tamponların tasarımında revizeye gidildiğini görüyoruz, markanın diğer modellerinden olan Venga ve Cadenza modellerinde gördüğümüz far tasarımlarını LED teknolojisi ile bu modelde de görmek mümkün. Ayrıca 19 inçe kadar yükseltilebilen jantlar yeni tasarımları ile opsiyonel olarak sunulacaklar.
Teknolojilerine hemen her modelde bir yenisini ekleyen Kia’lı üretici yeni Sorento’da günümüzün en önemli sorunu olan yakıt teknolojisi üzerinde ekstra efor sarfetmiş. Özellikle Avrupalı kullanıcı için otomobil tercihinde olmazsa olmazlardan birisi olan ekonomik yakıt sitemi için yeni Kia Sorento iyi bir alternatif olabilir. Şu anda motor güçleri ve yakıt değerleri açıklanmasa da Kia sunduğu basın bülteninde gelişmiş yakıt teknolojisi, düşük emisyon, daha iyi sürüş ve yol tutuş özellikleri üzerinden durmuş. Otomobilin lansmanı ile beraber elde edeceğimiz yakıt bilgilerinin oldukça iddialı değerlere sahip olmalarını bekliyoruz.
Selefine göre iç mekanında daha kaliteli malzemeler ve işçilik kullanılan yeni Sorento, oturma kapasitesi 5 ve 7 kişilik olarak seçilebilecek. Orta konsolda yeni LCD gösterge ekranı ve alanı genişletilen panaromik cam tavan 2013 Sorento ile gelen yeniliklerden.
İç mekanında da iyileştirmeler yapılan Sorento’da daha kaliteli malzemeler kullanılırken oturma kapasitesi 5 veya 7 kişi olarak seçilebiliyor. Orta konsolun üst kısmına 7 inç büyüklüğünde bir ekran yerleştirilirken gösterge tablosu LCD’ye dönmüş. Bu arada daha önce de donanımda bulunan panoramik cam tavanın alanı genişlemiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt